Carcassone Tolugo

1. ročník Memoriálu Petra Sembola

ZKO Ostrava-Zábřeh - 30.5.2009
rozhodčí: J. Novotný
Achilles Svěží vítr - kategorie ZZO poslušnost - 5. místo (56 b. z 60)

Poprvé se na našem cvičáku pořádal závod na počest našeho kamaráda a bývalého předsedy Petra Sembola - 1. ROČNÍK MEMORIÁLU PETRA SEMBOLA v kategoriích ZZO, ZM, ZVV 1.

Ale hlavně jsme se s Achillem poprvé oficiálně utkali a porovnali své síly s konkurencí. A že byla "našlapaná" ukazovala výsledková listina, kde vítězka měla 59 bodů, o druhé a třetí místo byl rozstřel, protože holky měly stejný počet bodů - 58. Takhle po jednom bodíku se to stupňovalo až na samý konec výsledkové tabule. :o) Sice nám to s Achillem na bednu nestačilo, ale ostudu jsme si určitě netrhli, dokonce i "volno" se nám povedlo, ale na aportu si Achill pro změnu vymyslel, že tradiční držení za střed činky je dost nuda a pojal to trošku po svém (viz Daliborova fotogalerie)

"A Péťo holky ze Zábřehu Ti ostudu rozhodně neudělaly, ba naopak válely ve všech směrech!" První, třetí, páté a sedmé místo bylo naše! V kategorii ZZO vyhrála naše Míša s Enidroskem - moc moc jim gratulejeme. Třetí místo bylo Pavly a špringra Šrečka, páté naše s Achillďou a sedmé si vybojovala Katka s rotvajlerkou Ginou. Jim také moc gratulujeme!

O většinu cen a organizaci se postarala Míša Kitková, za což před ní smekám. Také chci poděkovat Kamče a Martinovi "Abbyškovým" za překrásné diplomy, spousty cen a za to, že se o nás celý den perfektně starali - "Bez vás by to nebylo ono!"

Za foto děkuji Míše a Daliborovi. Veškeré foto ze závodu, o které se postaral Dalibor jsou ZDE.


 

Fotografie