Carcassone Tolugo

16. - 17.10.2010

Mezinárodní výstava DUO CACIB Komárom (HU), 16. - 17.10.2010

 

16.10.2010
Rozhodčí:
Harsányi Péter (HU)

CH. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - šampionů - V2, R. CAC
JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V1, CAC, R. CACIB
JCH. All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy"- mezitřída - V2 , R. CAC

JCH. Axel Moon Carcassonne Tolugo "Bandita" - mezitřída - V1, CAC, R. CACIB

Handling: Chesapeake bay retriver Silvercreek Sonia's Boy "Sony" - V1, CAC, CACIB, BOB, BIG III
 


17.10.2010
Rozhodčí:
Jakkel Tamás DR. (H)

CH. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake "Karin" - šampionů - V1, CAC, R. CACIB
JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V1, CAC, CACIB
JCH. All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy"- mezitřída - V1 , CAC

JCH. Axel Moon Carcassonne Tolugo "Bandita" - mezitřída - V1, CAC, CACIB

Handling: Chesapeake bay retriver Silvercreek Sonia's Boy "Sony" - V1, CAC, CACIB, BOB, R. BIG
 


Na to, že jsem měla z našeho výletu do Maďar takový strach, vše dopadlo extra nad plán. :o) Víte jak to je, dvě blondýny, na které se trable jen lepí, mimo dosah naší republiky, bez znalosti řeci jak maďarské, tak pořádně jakékoli jiné - to slibovalo zážitky samo o sobě.

Já, Míša, Karinka, Kessy a Hammička jsme vyjížděly ve dvě ráno z Ostravy směr Brno-Bratislava-Komárom. V Hranicích nám přibyl česapík Sony a v Olomouci jsme přibírali dalšího a posledního člena naší posádky Banditu, syna naší Kessy a bratra Hammy - Axel Moon Carcassonne Tolugo. Za Brnem jsme měly spicha s další stejně bláznovou partou a díky nim, jsme cestu tam zvládly bez jakéhokoli bloudění i za krásné ubytování vděčíme jim - ještě jednou děkuji.

Na výstaviště jsme dorazili něco před půl osmou (posuzování mělo začínat v 10 hod.), takže času na venčení a přípravy bylo spousta. Z katalogu jsem zjistila, že ausíci jdou ve svém kruhu až jako poslední plemeno, nejdříve jsem tedy vystavila Sonyho - ten se předváděl krásně a CAC, CACIB i BOB získal jako mávnutím kouzelného proutku. Po dlouhém čekání se konečně dostali na řadu australští ovčáci těch bylo přihlášeno celkem 14 - 5 psů a 9 fen. A naši se mezi nimi vůbec neztratili, právě naopak ! :o) Po posouzení ausíků jsem se ještě proběhla v závěrečkách se Soníkem a byl z toho BIG III !

Na pokoj jsme dorazily okolo šesté hodiny odpolední, značně vyřízené, ale nadšené s výsledků i z ubytování samotného (bylo od výstaviště jen 3 km, měly jsme krásnou novou koupelnu a celý pokojík byl krásně zařízen), sice jsme chvíli dumaly jak do ne moc rozměrného pokoje nacpeme 5 psů, ale i to se nám podařilo. :o)

Druhý den ráno šlo vše jako po másle. První nastupovali australáci, bylo jich o jednoho více než v sobotu a nám to přineslo ještě lepší výsledky než den předtím ! Všechny CACe v našich třídách i CACIBy posbírali naší psíčci! Pak už jen předvést česepíka - opět CAC, CACIB a BOB a počkat na závěrečné soutěže, kde jsem se Soníkem vybojovala R. BIG ! Blahopřeji majitelce Soni Sehnalíkové a děkuji rozhodčím za naše skvělé výsledky, protože známka VD nebyla vyjímkou a taky padla i "dostatečná".

 

Fotografie