Carcassone Tolugo

2. ročník Memoriálu Petra Sembola

ZKO Ostrava-Zábřeh 29.5.2010
rozhodčí:
Jaroslav Novotný
 

Achilles Svěží vítr - kategorie ZZO poslušnost - 1. místo (58 b. z 60)
Be Lucky CT "Krteček" - kategorie BABY SHOW - 1. místo - maj. Radka Trulíková
Brown Chocolate CT "Čoko" - kategorie BABY SHOW - 2. místo + cena za Největší sympaťáky celého závodu!!! - maj. Vlaďka Gurecká
Born To Win CT "Cody" - kategorie BABY SHOW - 3. místo - maj. Míša Kutálková
 

Druhý ročník Memoriálu se nám vyloženě povedl. A to nejen organizací, ale hlavně výsledky našich pejsků a dokonce i našich "dětiček", které se závodu také účastnily. Kategorie byly stejné jako vloni - ZZO, ZM, ZVV1 a navíc jsme dali šanci na "oťukání" i nejmladším psím závodníkům v kategorii BABY SHOW, která byla omezena jen věkem pejsků do 12 měsíců. Jinak mohli panu rozhodčímu předvést téměř cokoli, co se za svůj krátký život naučili. Začínalo se kategoriemi ZVV, ZM, pak ZZO, BABY SHOW a po přestávce na oběd následovaly obrany.

Stejně jako vloni jsem si na losování vytáhla číslo jedna a tak jsme svou kategorii s Achillesem otevírali. Achill odcvičil vše krásně, volno se mu povedlo, dokonce i aport mi podal zepředu, takže jsme s 58 body měli krásně našlápnuto a čekali, jak se s tím poperou naši "konkurenti". :o)

Po ZZO nastupovali na plac BABYnky, na tuto kategorii jsem se velmi těšila a musím říct, že předčila všechna moje očekávání. Účastnili se jí Míša s Codym, Radka s Krtečkem a Vlaďka s Čokoládou, která den předem odřekla účast, pro výron kotníku :o(, který se jí povedl vytvořit při pádu ze schodů. Na "tajňačku" jsme vysvětlili situaci panu rozhodčímu, nachystali pro Vlaďku židli (protože chodí, nebo spíš poskakuje o berlích), dovedli Čokynku a Vlaďka musela závodit. Holky se i se svým handicapem popraly jako lvice. Ze začátku cvičily jen na židličce, ale Vlaďce to po chvíli stejně nedalo, ze židle vstala a ukázala nám, že noha v ortéze není při výcviku psa až taková překážka!

Holky s malými ausíky sklidily obrovský potlesk a pan rozhodčí měl rozhodování tak těžké, že vymyslel přivolání na dálku s tím, že který paníček nejrychleji přivolá svého prcka, vyhrává. Situace celkem komická, protože po vypuštění se štěňata rozběhla k paničkám, ale po cestě jaksi zapoměla co že to mají dělat a jeden druhého začala chytat a dovádět mezi sebou! :o) Takže nakonec se stal vítězem ne ten, kdo svého psíka přivolal, ale kdo si jej dříve odchytil. :o)))))))))))) Všechny dvojice ukázaly, že se svým pejsků maximálně věnují, za což jim moc děkuji. Holky moc si toho vážím ! Jen tak dál!

Výsledková listina nakonec vypadala tak, že jsme s Achillem konečně na té bedně byli a to dokonce úplně první! Hurá! :o) Druhá byla naše nej kamarádka Míša s Enidrosem a páté místo obsadila s Orsíkem! Ještě jednou posíláme gratulace! Takže moje radost ten den byla obrovská!!! Dokonce i při psaní tohodle článku se pořád usmívám a dmu se pýchou nad šikovností našich dětiček!

Fotogalerie z celého závodu u Míši na Rajčeti a v Daliborově fotogalerii ...

 

Fotografie