Carcassone Tolugo

2x Klubová výstava KCHBO, Napajedla 10. - 11.10.2009

2x Klubová výstava KCHBO, Napajedla 10. - 11.10.2009

10.10.2009
Rozhodčí: Liliane De Rider-Ongena (Belgie)

A Neverending Story Carcassonne Tolugo "Story"- třída štěňat - VN2
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - třída štěňat - VN1, Nejlepší štěně
Ch. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - vítězů - VD

Kompletní výsledky a foto sobota >>>

11.10.2009
Rozhodčí: Marion ten Cate (Holandsko)

A Neverending Story Carcassonne Tolugo "Story"- třída štěňat - VN3
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - třída štěňat - VN1, Nejlepší štěně
Ch. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - vítězů - V2, R. CAC

Kompletní výsledky a foto neděle >>>

Na tyto výstavy jsme se nechaly s holkama zlákat hned kvůli třem důvodům - tím nejdůležitějším byly hlavně dvě zahraniční rozhodčí, které slibovaly zajímavou podívanou, blízkost akce a také možnost přenocování přímo v areálu - takže nebyl důvod nevyrazit a pořádně si užít jednu z letos pro nás posledních akcí.

Začalo se v pátek večer koupáním, chystáním, balením ..... klasika. V sobotu ráno budík ve čtyři hodiny, vyvenčit psiska, vyzvednout Míšu s Hammičkou a hurá směr Napajedla. V půl osmé jsme byly na místě, ubytovaly se, zase povenčily pejsky a čekaly až dorazí holky - Ivanka se Storym a Peťka s Vlaďkou s ausíky Ozzákem a Eliškou.

Posuzování začalo s malým zpožděním a před australskými ovčáky se vystavovalo ještě pár miminek belgičáků. První den posuzovala, pro některé již známá z mezinárodky v Mladé Boleslavi, velmi přísná belgická rozhodčí Liliane De Rider-Ongena. O to šťastnější jsem byla, když obě "moje dětičky" prošly posouzením na jedničku s hvězdičkou. :o) Jako první nastupoval do třídy štěňátek "Story" A Neverending Story Carcassonne Tolugo, ve třídě tří štěňátek si vyběhal krásné druhé místo, známku Velmi nadějný a krásný posudek. Ve třídě mladí psi nastoupila Peťka s Ozzym, kteří za předvedení získali VD. Poprvé na výstavě se také předvedla naše "Hammy" All My Dreams Carcassonne Tolugo, která s přehledem ve třídě štěňat porazila své dvě konkurentky a získala známku VN1, Nejlepší štěně a téměř dokonalý posudek s větou o její slibné budoucnosti :o). Hammy i Story mi udělali obrovskou radost. Pro Výbornou 3 si doběhla Petra s Eliškou - gratulujeme - a my s Karčou jsme získaly VD2, taky za předvedení ... Karina prostě usoudila, že od tady té paní se osahávat rozhodně nenechá, což se zase nelíbilo paní rozhodčí :o), která ale na druhou stranu vyzvedla její krásnou hlavu, horní linii těla i pohyb.

Druhý den, jsme se trošičku zapovídaly u chatky a se Storáčkem jsem musela do kruhu dobíhat, ale jeho to ani trošku nerozhodilo. V kruhu se pomazlil s paní rozhodčí, ta ho posoudila a zadala mu známku VN3, opět krásný posudek a pochvalu. Ozzyho jsem dnes předváděla já a vyplatilo se vyběhali jsme spolu V1, CAJC. Hammička nastoupila do kruhu trošičku nevyřáděná a paní rozhodčí ji okomentovala jako "CRAZY GIRL, very crazy girl." :o) Známka VN, první místo a Nejlepší štěně bylo její. :o) Eliška si polepšila a postoupila z třetího na druhé místo a jako poslední naše barvy hájila Karča ve třídě vítězů, odkud se vrátila jako V2, R. CAC za krásnou Trey, která na letošní světové výstavě v šampiónech skončila jako V4 !!! Paní rozhodčí všechny feny v této třídě velmi chválila a přiznala se nám, že pro ni bylo velmi těžké se rozhodnout.

Výstava se konala ve velmi příjemném prostředí, moc jsem si jí užila, jen škoda toho počasí, kdyby svítilo trošku více sluníčka vůbec bych se nezlobila. Holky byly super společnice a perfektní pomocnice. Děkuji Vlaďce za všechny fotky, byla statečná a fotila jak drak i přesto, že to v neděli odnesly její kolena, Petře za fotopřístroj, Míše za pomoc a Ivči, za to, že mi svěřila Storyho.