Carcassone Tolugo

CAC Bedzin (PL) 29.7.2017

CAC BEDZIN (PL) 29.7.2017
Rozhodčí: BozenaCzempas-Chowaniec

 

Výsledky:
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - mezitřída - V1, CWC, Nejlepší pes v rase, BOB, BIG 2
CAYUGA FIRE OF LIFE Fallcat "Kiwi" - otevřená - V1, CWC, Nejlepší fena v rase, BOS
Handling:
Honey Cofi Capito - V1, CWC
Alvin Bombastic Luliworld - V1, CWC
Jomaya Cifi Capito - V2

Na fb mám zprávu od Simči Šusterovic: "Luci, vezmeš mi vystavit psy na národku do Bedzinu"? Já: "No, dobře, sice jsem si léto chtěla dát od výstav úplně voraz, ale co bych pro Tebe neudělala".
A tak tedy když už mám někam jet, byla by blbost nechat své psy doma a nezkusit si rozjet šampionát další země. Volba padla na Cidera a Kiwi, jediný mí dva psové doma, kteří jsou momentálně alespoň trochu v srsti. Cider do mezitřídy a Kiwi do otevřené, aby se nekryli s pejsky, které vezu sebou a vystavuji.
Aussiny posuzováni zahajují a paní rozhodčí si je vychutnává hlavně v pohybu, což je opravdu skvělé hlavně pro mé plíce a 5 handlovaných psů. Musím říct, že kluky jsem odběhala jakš takš, ale už o boj o nejlepšího psa  jsem si říkala, že další 3 feny a potom třeba ještě porovnání už fakt nedám. No, musela jsem, jelikož jsme všechny dospělé třídy vyhráli, tak se muselo ještě hodně běhat, ale výsledek stál opravdu za to ! Dojeté šampionáty pro Marla ( Alvina) a Honey a dva započaté pro Kiwi a Cidera + vítěze v plemeni, nejlepšího opačného pohlaví a nakonec ještě druhé místo z celé I.FCI skupiny ! WOW, a domů jedeme z novým přírustem, malou "gremliní" slečnou Zoe ( čti Zouí a rozuměj s bostonským teriérem ;-) )
Za fotky, pomoc i skvělou společnsot moc děkuji Mirce, maitelce Mají, a za tuhle rychlo akci a Simči. Děkuji ženy. :-*
Všechny fotky ZDE.