Carcassone Tolugo

CAC + CACIB Lučenec (SK) 7.+8.5.2016

CAC + CACIB Lučenec (SK) 7.+.8.5.2016
Rozhodčí: Firic Peter (RS) + Havelka Tibor (SK)

 
 Vítěz Slovenska 2016 JUST THE WAY YOU ARE Carcassonne Tolugo "Jess"

Výsledky sobota 7.5.2016
Just The Way You Are Carcassonne Tolugo "Jess" - V1, CAC, Vítěz Slovenska 2016
Silver Dream Aussie's Oh My Baby "Maybe" - V1, CAC

Handling:
Vampire's Kiss Moravia Campanella - Briard - V1, CAC
Lordsett Tomb Rider - Anglický špringr španěl - V1, CAJC, BOS

Výsledky nedělě 8.5.2016
Just The Way You Are Carcassonne Tolugo "Jess" - V1, CAC, CACIB
Silver Dream Aussie's Oh My Baby "Maybe" - V1

Handling:
Vampire's Kiss Moravia Campanella - Briard - V1, CAC, CACIB, BOB

Večer na pokoji :)

 

Jak jinak než hodně náročná výstava to mohla být, když jsme si se Simčou vymyslely pro dva handlery sebou vzít 7 psů třech plemen. Briadr, špringršpaněl a pět aussíků - Honey, Doorly CC, moje Maybe a Jess jeli jako psi výstavní a Cider jim dělal chlapskou společnost. :-) Naštěstí se "naše" plemena posuzovala jen ve dvou kruzích a se Simčou jsme myslím, za ty roky už sehraný tým, takže i díky pomoci Peťky Boomerové vše probílaho bez komplikací. Ještě jednou moc děkuji a gratuluji k výsledkům.
Přála jsme si na obě naše holky CACe, ty se mi porařily jen s Jess, Maybe si ho v neděli u pana Havelky nezasloužila se slovy, které určitě všichni dobře známe, že ještě nehotoví psi soutěží o tituly dospělých . . .  :)  Ano, zkusily jsme to a zrovna to nevyšlo, ale moc hezký posudek a poražení polské konkurentky se známkou V1 na ostudu není. Jessi měla oba dny v kruhu konkurentky, oba dva dny jinou, v sobotu fenu polského chovu po USA předcích a v neděli přímo importku ze země původu. Oba dva dny si čekatelství odnesla Jess, oba dva dny se také stala nejlepší dospelou fenou v plemeni. Jsem na ní moc hrdá.

Vystavení naprosto úžasné špringřice jsme si jeden den užila já druhý Simča, a handling a finální úprava briarda do kruhu byl také nová a hodně náročná zkušenost. :-)

Silver Dream Aussie's OH MY BABY "Maybe"