Carcassone Tolugo

CAC Olomouc 5.9.2020

Národní výstava Floracanis Olomouc 5.9.2020 (CZ)
Rozhodčí: Olga Dolejšová (CZ)

 

BOB - Citadelle Cofi Capito
BOS - Risingstar’s What Legends Are Made Of
BOJ - Melissa Šťastný koutek
BOV - Evan z Kamilkové zahrady
CAJC - Damon Kascaro

Hlavní cíl byl uchovnit Smookie, tedy splnit poslední podmínku a to účast na národní nebo mezinárodní výstavě s odpovídající známkou. Samozřejmě jet s jedním psem by to byla nuda, takže jeli ještě Mango s Pepsi a jako divák a účastník zájezdu i malá Summer. O výsledcích našich Miniaturních Amerických ovčáků se dočtete na www.tolugomini.com.

Ještě jsem dostala důvěru vystavit "Arthura" - Risingstar's What Legends Are Made Of. Jelikož posuzování v kruzích probíhalo opravdu dosti svižně, sotva jsem přistavila u našeho kruhu v ten moment jsme už měla nastupovat s Arthurem. Natěstí je to opravdu hodný a naučený kluk, takže předvést ho mi nedalo vůbec žádnou práci. Každopádně se mi povedlo s tímto krásným chlapíkem vyběhat BOS. 48 přihlášených AUO. Mám radost, protože již brzy se po Arthurovi v naší chovatelské stanici dočkáme psích dětiček.

Ve třídě otevřené jsem po delší době vystavovala "našeho" "Arga" - Twist And Shout Carcassonne Tolugo. Moc to Argoušovi slušelo a ze své jiskry a energické povahy, neztratil věkem ani kapičku. Pořád stejný a tak skvělý. A V2, res. CAC ho ocenila paní Dolejšová. Za naše Tolugáče nastupovala ještě "Smookie" Xmas Queen Lila Carcassonne Tolugo a ta v třídě otevřené byla oceněna známkou výborná 4. Super! Mise splněna. Jednoho dne se můžeme těšit na Smookie štěňátka.

Výsledky:
Twist and Shoit Carcassonne Tolugo "Argo" - Výborný 2, res. CAC
Xmas Queen Lila carcassonne Tolugo "Smookie" - výborná 4