Carcassone Tolugo

CAC Rybnik (PL) 2.10.2016

CAC Rybnik (PL) 2.10.2016
Rozhodčí: Andrzej Zamoyski (PL)

Výsledky:
QUIET STORM Carcassonne Tolugo "Texas" - VN1, BEST puppy /2/
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - VN1, BEST Junior, BEST opossite sex, užší výběr na BIS Junior
HOPEFUL Carcassonne Tolugo "Redy" - V2 /4/

Odchovy:
READY STEADY GO Carcassonne Tolugo "Ready" - VN1, BEST minor puppy /2/

Naše nové posily do TULUGO týmu  - Pavlína a Ready BOS a BOB :-) Texas naše premiéra

Další vydařená akcička na výstavě díky skvělé partě přátel a úžasné výsledky našich svěřenců jako třešnička na dort k tomu. Poprvé s námi vyrazil i Pavlína majitelka "malého Readyho"  po Kiwince a Mexikovi, i když je chlapec teď opravduv pavoučím věku, i přes to dokázal rozhodčí ocenit jeho kvality a upřednostnit je před chlupáčem, kterého jsme měli v konkurenci. Moc bych jí touto cestou chtěla poděkovat za skvělou péči o něj. 
Taky Texas poprvé k sobě v kruhu dostal konkurenta a i on se moc líbil a tak další prvenství bylo naše. Musím říct, že pan rozhodčí i takto mladé zvířata prověřoval velmi důkladně v pohybu a statika ho zamímala pouze při samotném popisu jedince, zbytek se odehrával za poklusu. :-) Takže už po těhle dvou maloších jsem byla vyřízená a to mě čekal ještě Cider jako třetí pes v pořadí. I když byl ve třídě sám, tak i přesto jsme běhali, běhali a běhali . . .  krásný posedek a další čekatelství na junior šampióna je naše. :-)

Simča s Marlošem v opec třídě druhá, stejně tak s Hanny a od té doby už se nás drželi jen druhé místa. Redy nastoupila do otevřené mezi další 3 feny a opravdu mezi nimi vypadala jako "marťan". Jiná typově, jinak se hýbala, v podstatě byla úplně "někde jinde" , ale stačilo to opět na druhé místo, tedy V2.
Ciderek ještě nastupoval o vítěze plemene a odnesl si nádherné BOS !

Holky moc díky a doufám, že brzy ve stejném složení někam vyrazíme. :-)
Všechny fotky ZDE.