Carcassone Tolugo

CAC Rybnik PL 4.10.2010

Národní výstava Rybnik (PL), 3.10.2010
Rozhodčí:
Stanislaw Ablamowicz

 

CH. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake "Karin" - vítězů - V1, CWC, Nejlepší fena v plemeni (BOS) Dokončen Polský šampion 
JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V1, CWC Dokončen Polský šampion

Be Lucky Carcassonne Tolugo "Krteček"- dorostu - VN1 + užší výběr na BIS Puppy

S Míšou, Radkou s Krtkem, já a moje holky Kari a Kessy jsme strávily nedělní velmi úspěšný den na výstavě v polském Rybniku.

První na posouzení šel Krteček, ve třídě byl sám, takže to byla rychlovka. :o) Kessy měla konkurentku v podobě polské red merle feny, která je po stejném tatínkovi jako naše Hammička, nad kterou vyhrála a získala poslední titul k dosažení jejího zatím prvního "dospěláckého" šampionátu. Karča porazila sama sebe (taky byla ve třídě sama) a taky získala poslední chybějící titul na dokončení CH. PL. Karině bylo asi po tak dlouhé době bez výstav blbé, že titul dostala skoro "zadarmo" a tak alespoň o nejlepší fenu v plemeni porazila fenu z mezitřídy a naší Kessíšku. :o)

V závěrečných soutěží se Krteček probojoval do užšího výběru, ale protože se mu vůbec nelíbily reprobedny, tak začal dost zlobit a na postup na "bednu" to díky předvedení nebylo, ale i tak nám chlapeček udělal obrovskou radost !

 

Fotografie