Carcassone Tolugo

CAC Rybnik PL

CAC Rybnik (PL) 6.5.2018
Rozhodčí: Anna Dzidt


zleva: BOB - Just What I Needed Carcassonne Tolugo "Mexiko", BOS - Silver Dream Aussie's OH MY BABY "Maybe", BOJ - Kaleido Star Final Fantasy

Výsledky:
JUST WHAT I NEEDED Carcassonne Tolugo "Mexiko - otevřená - V1, CWC, Best male, BOB
QUIET STORM Carcassonne Tolugo "Texas" - šampiónů - V1, CWC
Silver Dream OHY MY BABY - otevřená - V1, CWC, Best female, BOS
BOSTON terrier:
TRY IT ON MY OWN Kontekst "Zoe" - mladých V3

Odchovy:
VOODOO DOLL Carcassonne Tolugo "Entry"- mladých - V2

Naprosto pohodová dámská jízda ve složení Peťka ( majitelka Entry), Renča ( majitelka Smookie) a já. Z pesanů jeli Mexiko, Texas, Maybe, Zoe, Entry a malá Smooke. Bostoni a aussiny byli v jednom kruhu, takže žádné přemísťování, pěkně jsme mohly zůstat celou výstavu na jednom místě.Austrálčci jako vždy byli úžasní, naprosto parádně spolupracovali, svůj první trénink naostro jsem měla se Smookie, kterou čeká první výstava hned následující víkend na klubovce KCHBO. Mexikovi, Texovi i Maybe po téhle výstavě chybí už jen poslední získání titulu, aby splnili podmínky pro udělení šampionátu PL, takže parádička. V mladých se předvedla Entry s Peťkou, kde jejich velmi veselé předvedení ukázalo, že mají holky radost ze života a ze vzájemné spolupráce, což je asi nejvíc co může být.

 Quiet Storm CT "Texas" kluci o nejlepšího psa přešťastná Entry
     

Zoe ni naopak ukázala co dokáže být boston zač a ač v tréninku šlapala jak panenka, při předvedení před paní rozhodčí se na mě z vysoka vy . . . .  , ale co už, budu se muset asi o hodně více snažit než u těch chlupačů. Placaté drštičky hold mají svou hlavu.

TRY IT ON MY OWN Kontekst "Zoe" 11 měsíců "ne"zasloužená odměna

Po posouzení jsme mohli hafanům dopřát super vylítáníčko i s koupelí, akorát Mexiko chudák, díky 2 minut v závěrečném kruhu na BIG přišel o koupel. A taky opět díky Petře mohlo vzniknout spousty úžasných fotek za které moc děkuji !

Holky bylo s Vámi super a těším se na další podobnou akci a nemusí to být ani na výstavě. ;)