Carcassone Tolugo

CAC ZABRZE (PL)

Národní výstava Zabrze (PL), 7.4.2013
Rozhodčí: Malgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska

 
  Simonka s Meggie, Bubíčkem, Ketkou, Torinkou a Debbie

Výsledky:
BOMBASTIC Amazonka - V1, CWC, nejlepší pes v plemeni
CATCH MY HEART Carcassonne Tolugo "Kety" -
V1, CWC

DALI'S BABY Carcassonne Tolugo "Debbie" - V1, CWC, nejlepší fena v plemeni
ETERNITY Carcassonne Tolugo - V1, CAJC, Junior BOB, BOB
GLIMMER OF HOPE Carcassonne Tolugo "Tori" -
Velmi nadějná 1, nejlepší dorost v plemeni

Naprosto bláznivá výstava co se týče podmínek, nám naše promrzlá a zabahněná těla odměnila v podobě těch nejlepších výsledků jakých jsme mohly dosáhnout.
Předvádělo se v malých kruzích, které organizároři po obvodu zbavili sněhu, aby se nám lépe běhalo, nicméně asi po 5 vystavených psech bylo místo trávy na zemi rozbahněná ulička, ve které bylo po kotníky bahna. Takže když přišli na řadu australáci byla v kruho opravdu katastrofa, navíc vedoucí kruhu nedovolila, aby jsme mohli do kruhu vejít bokem přes pásku, takže všichni museli přímo přes vchod přeskakovat obří kaluž - no hrůza a děs. :o)
Ale za všechno tohle trápení a mrznutí venku nám paní rozhodčí udělala velikou radost. Všechny tituly, kromě jednoho CWC z mezitřídy u fen, putovaly do česka.  
Bubík byl jediným chlapským zástupcem naší výpravy a jako chlap taky bojoval, paní rozhodčí se líbil více než jeho konkurence a tak další čekatelství na šampióna a titul BEST male putoval na jeho konto. Torinka ve své tříde konkurenci neměla, ale o titul BEST PUPPY porazila pejska z jedné z nejkvalitnějších polských CHS, měla jsme obrovskou radost.
Megan měla konkurentky dvě, obě black tri, obě narozené v PL, obě po rodičích z USA, a paní rozhočí se naše Meggie líbila nejvíce a po dvou kolečkách přesunula Megí na první místo. Huráááá ! V porovnání s mladým psem vzešla Megie jako vítěz. Ketka I Debí své třídy také vyhrály, v porovnání o BEST female se paní rozhdočí rozhodovala mezi Ketkou, Debí a velmi hezkou fenou z mezitřídy. Naše holky se jí moc líbily a po dalším kolečku se rozhodla pro Debí.
O víteze plemene nastalt rošku chaos, měli nastoupit 3 naši psi a my byli jen dvě :-))).Poprosily jsme proto slečnu, co stála u kruhu, jestli by nám jednoho nepředvedla, do ruky dostala Megí a vyběhala nám BOBa. :oD
Děkujeme paní rozhodčí za krásné výsledky pro aše hafany.
Na závěrečné soutěže jsme se rozhodly zůstat, ale tam už jsme takové štěstí neměly, usíka nebyrali ani jednou do užšího výběru.
Všechny fotky ZDE.