Carcassone Tolugo

CAC Zakrzów 27.11.2016

CAC Zakrzów (PL) 27.11.2016
Rozhodčí: Bozena Czempas - Chowaniec (PL)

Výsledky:
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - V1, Zw. Ml., BEST OF OPPOSITE SEX a Nový Polský Junior šampion
Hopeful Carcassonne Tolugo "Redy" - V1, CWC a Nový Polský šampion

Výstavní sezńu jsme letos zakončili opravdu se ctí a do naší chovatelské stanice jsme přivítali dva nové šampióny. Cider si dodělal ziskem posledného CAJCee Junior šampiona Polska a Redy se stala dospělou šampiónkou Polska. Máme velikou radost, že naše mise byla 100% úspěšná a jako třešničku n a dort se Cider stal druhým nejlepším AUO v plemeni, tedy získal titul BOS !

Češi to v Zakrzowě drtili opravdu na celé čáře, všechny obsazené třídy povyhrávali a také tituly nejvyšší patřily právě čechům, BOB, BOS, oba mladí mejetkem z ČR. Pouze veterán, který by na výstavě jediný patřil našim sousedům. Výstavička malinká, kruhy ještě menší, ukázat pohyb pro velikost psa borderka a větší, byl víceméně nadlidský výkon, s Redy jsme neustále "probíhaly" do sousedního kruhu i přes to, že jsme si raději kruhy byla předem vyzkoušet. Ale ravdou je, že raději jsem se mačkala vevnitř haly, než v tomhle počasí prostát venku celý den.

Na oťukačku do haly s náma jela Fly, aby se předpřipravila na svou výstavní premiéru v lednu na hanáckou výstavu v Brně. Vše zvládla na jedničku s hvězdičkou, takže jsem odjížděla domů s maximání spokojeností. Děkujem paní rozhodčí za krásné ocenění našich pejsků.