Carcassone Tolugo

CACIB České Budějovice 7.10.2023

CACIB České Budějovice 7.10.2023
Rozhodčí: MIlan Krinke (CZ)

Takhle nějak to ráno začalo :-)
Setkání s přáteli už při parkování, vyvenčení pejsků, přesun do nejvzdálenějšího pavilónu a za 10 minut se začíná.

Poprvé s námi vyráží Peťka, se kterou jsme se na KCHBO domluvily, zda by si nechtěla vyzkoušet si zavystavovat a stát se tak naším dalším "členem týmu", přece jen, nemládnem a já se tak ráda na ty naše pejky dívám a pozoruji, jak se hýbou, jak se vystavují s jinými.

Musím říct, že Peťka byla trošku nervózní, ale poprala se s tím více než skvěle! A o výsledcích ani nemluvím!!!!

Chtěli jsme CACe ( respektive jsme ho potřebovali). Popravdě, já byla skeptická - jako vždy, že . . .? Pan Krinke je u mě zapsán jako odborník na borderky, miluju, jak je posuzuje a také u AUO a MAO se naše tipy na vítěze dost shodovali, ale už nás dlouho neposuzoval a tak jsme byla zvědavá, jak se mu líbí naši pejsci.

Od začátku dokonce jsme byli naprosto nadšeni z výsledků, které zadal našim psům a psům našich kamarádů.

Ať to neprodlužuji, Peťka vyráží s Diesel do kruhu, začátek super, pak se Diesel upne na nějakou "slečnu" v červených šatech, zřejmě si myslí, že jsem to já, ale Peťa si s tím poradí se ctí a snaží se Diesela namotivovat na sbe a předvedení dokončit. Pan rozhodčí okamžite odhaluje jeho chyby i přednosti a z posuzování dělá zábavu od začátku do konce. Nejen, že jednotlivě všechny ve třídě ohodnotí, ale také nepřehodil pořadí posuzovaných psů a rozdává umístění od VD4 - VD3 - V2 až k prvnímu místu! Když ani V2 nepatřilo Dieslovi, žačaly jsme se velmi nahlas radovat!
 

Díky, že s námi sdílíte radosti !

CACIB nevybírá, až nakonec.

Víc nevím, běžím do jiného pavilónu k miníkům - naše výsledky ZDE

A pak už mi chodí jen zprávy na messenger. Nastupují feny, daří se úplně ve stejném duchu, jako u chlapečků. V mladých měla nastoupit Preša, ale bohužel okolnosti to nedovolily. Ale nevadí, pan rozhodčí jí bude mít možnost vidět v Praze, tak jsme zvědaví. Mezitřídu vyhrává Raven Cofi Capito! Bomba!  Do otevřené nastupuje Peťka s Molly. Do společné konverzace přichází fotka. Holky stojí u jedničky. Říkám si asi CAC . . .
 

Další zpráva Diesel CACIB! Jakože skoro brečím a nevěřím - CACIB !!!!! Další     . . .  Molly res. CACIB! Mezitím já s Lady (MAO) získávám CAC ve třídě. Lady tak dokončila CH CZ, nejlepší fenu a vítězku v plemeni!


Drama vrcholí, už se porovnává o vítěze plemene.

zleva: BOV - Markýz Srdcové Eso, BOJ - Stonehaven Bayshore Space Gold, BOB - Wintime earnest Captain, BOS - Appledore Astra Tolleris

Kouknu do konverzace a tam tahke fotka . . .
 Jakože BOB ??? Jako takový handlerský výkon na poprvé s cizími psy v kruhu a hned je z toho BOB a res. CACIB, nooo
Klobouk dolů Peti a ještě jednou moc děkuji! Evidentně nosíš štěstí ;-)

Za fotky děkuji Elišce Šandové!