Carcassone Tolugo

CACIB České Budějovice (CZ)

CACIB České Budějovice (CZ)
Rozhodčí: Vojteková Iveta (SK)

Náš výstavní maraton pokračuje, a myslím, že opravdu ve velkém stylu.
Výsledky:
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - mezitřída - V1, CAC /5/, res. CACIB
HOPEFUL Carcassonne Tolugo "Redy" - šampionů - V2. res. CAC, res. CACIB a Nový šampion ČR ! ! !
Handling:

ACD- Banana Bender Adalberto Ruspoli "Woody" - otevřená - V1, CAC, res. CACIB a Nový šampion ČR ! ! !

Na výstaviště jsme dorazily jako vždy s předstihem, ale to neznamená, že jsme měly dost času stihnout vše co bylo potřeba. :-D
Veliká výhoda, že ausíci i honáci měli kruh vedle sebe, takže mě odpadl stres s přebíháním napříč halami. Sice jsme se Simčou měly vše promyšené co a jak kdyby náhodou, ale přece jen aussiny jsou srdcovka a tak na ně moc ráda koukám.

Woody nastupoval do kruhu s číslem 2 po jedné kelpince, v konkurenci pěkného samce, ale pan rozhodčí Šimek měl oči jen pro Woodyho. Woody byl dnes perfektní vystavoval se pouze na free a moc nám to spolu šlo a jeho krásu a naši společnou krásu ocenil rozhodčí titulem CAC a Woody tak dokončil šampionát české republiky. Z poza kruhu jsem po očku sledovala Simču s naším Ciderem, jelikož Woody i Cider se vystavovali v podstatě současně. Viděla jsem jen z dálky jak se psolu předváději a musím říct, že jako dvojka byli dokonale sehraní, krása sledovat jejich práci.
Víc nevím, prootže Woody nastupoval do boje o CACIB - krátká statika, pohyb a rozhodčí zadává CACIB psovi z třídy šampionů, nastupuje res. CAC ze šampionů a znova kotrola výrazu, pohyb statika a Woody si odnáší res. CACIB !

Běžím ke kruhu auo abych zahlédla alespoň trochu boje o pořadí, ale většina už je z kruhu venku a iča se Ciderekem okupují pozici číslo 1. Volám na ní zpoza kruhu a ona na mě ukazuje palec nahoru. Cože?? První ???  . . . WOOOOW  . . .  nádherný úspěch. Cider má za sebou pouze 3 české výstavy a z toho jeden BIS dorost, jeden Národní vítěz a teď res. CACIB. Takový mlaďošek a tak krásné výsledky. Simi moc děkuji, slušelo Vám to spolu neuvěřitelně.

 Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" se Simčou   foto Tereza Malcová - moc děkuji

Holky máme až ve třídě otevřené, takže v podstatě máme čas koukat. Simča s Hanny se podařilo přesně to co potřebovaly s res.CACen dokončují českého šampióna ! Gratulace! Nám s Redy taky stačil res. CAC a podařilo se, také Redy je nový český šampión ! A jako třešničku na dort získala Redy titul res. CACIB aneb druhá nejkrásnější dospělá fena. Moc děkujeme za skvělý přístup paní rozhodčí, kerá si našla čas na to pejsky v kruhu pomazlit. Děkujeme za nádjerné hodnocení našich chlupáčů.