Carcassone Tolugo

CACIB Kielce (PL) 14.11.2019

CACIB Kielce (PL) 14.11.2019
Rozhodčí: Marisa Teresa Gabrielli (It)

Dámská jízda ve složení Petry, Inky, Lucky a mé maličkosti začala v neděli ve 4 hodiny ráno, kdy jsme vyrížely směr polské Kielce. Cesta daleká, ale v super společnosti vždy čas běží rychleji. V 9 jsme byly na místě před výstavištěm, kde bylo potřeba vyvenčit pejsky a co nejrychleji se přesunout do haly ke kruhu, jelikož v 10 hodin jako první plemeno u italské rozhodčí Marii Terasy Gabrielli, začínali miníčci.

Mangulín měl premiéru hned 2x, poprvé v zahraničí :-) a poprvé ve třídě mladých. Paní rozhodčí se líbil opravdu moc. Já jsem nadšená, protože už od miminka mě zaujal a chytil za srdíčko. Pepsi se v kruhuprezentuje už déle a taky je to znám na jejich v¨"výkonech" uvnitř, je to šikulka, nechá se krásně motivovat a soustředí se jenom na mě. Pepsi se povedlo dokončit svůj první junior šampionát a Mango naopak získal svůj první titul v čerstvých 9-ti měsících pakhned porazil svoji parťačku Pepsi o juniordského vítěze a zasloužil si také titul BOB - vítěze plemene.

Na výslet s námi jela také Mája "Zingy Pepper", chtěla jsem se pokusit získat CWC z mezinárodní výstavy, ale moc jsme nedokázala načasovat její kondici srsti, takže s náma jelo totálně holé kuře. Ale nevadí, i tak se neztratila a v konkureci si odnesla známku výborná 3. V otevřené Peťka s Entry, popravdě, když je paní rozhodčí neumístila ani na pořadí, byla jsme dost zklamaná, protože za mě v té třídě neměla konkurenci, ale výstavy jsou hodně subjektivní, takže se budeme těšit až zas Entry rozhodčímu padne do oka. ;-)
Ince jsem předváděla její kluky - Dandyho - syn našeho Texase - skvělý pes se skvělou povahou, spolupráce v kruhu sním je vyloženě radost a paní rozhodčí nám udělila V4, stejně tak jako se Sunnym "Sun After The Storm - jsme byli ohodnoceni výborní 4. Sunny je taky zlatíčko, alespoň se mnou v kruhu byl úžasný, na to, že se spoli vidíme 1 za uherský rok, stále mě má v paměti a bere mě.
Holky ještě jednou děkuji za fajn výlet, bylo to moc fajn a gratuluji k vašim výsledkům.

Výsledky:
American Mini
Moonbaby's If You Want More Tolugo  - V1, Zw. Ml., Poland junior winner 2019, Best Junior, Best of Breed
Moonbaby's Red TReasure For Tolugo - V1, zw.Ml., Poland Junior winner 2019, Best of Opposite sex

Australian Shepherd
Zingy Pepper CT - Výborná 3
Voodoo Doll CT - Výborná
Sun After The Storm CT - Výborný 4