Carcassone Tolugo

CACIB OPOLE

CACIB OPOLE (PL) 29.4.2018
Rozhodčí: Karen Gilliland (IE)

Mezinárodku v Opole máme takřka za rohem a možnost dokončit dva šampionáty pro naše psy a nechat se posoudit zahraniční rozhodčí, která má doma také australáky, bylo lákávé tak, že jsme přihlásili. :-)

Vyraziliy jsme ve složení já, Kiwi a Cider a Peťka s Entry. Cesta utíkala parádně, po pár ranních zádrhelících, jsme konečně rozkládaly stanové městečko a čekaly až dorazí Simča se svými dvěmi svěřenci s Matym ( Malteco Cofi Capito) a Ginou ( Citadelle Cofi Capito).

Simča byla v plné síle a měla na handling pouze dva psy, tak jsem jí pro velký úspěch nacpala i ty své, s tím, že se budu koukat. Simča začla úspěšně ve třídě mladých psů, kde v konkurenci odnáší s Matym první místo, stejně vítězně pokračuje i se Ciderem a tak máme dokončený první dospělácký CH.
V šampiónech nastupuje Evian ( táta našeho X vrhu), se kterým se hned utkávají o titul CACIB. Evian ho odnáší s tím, že CACIB přechází na Cidera, protože Evian už C.I.B. šampion je. Takže se nám povedlo rozjet si šampionát nejvyšší. Hurááá! V mladých nastupuje Entry s Peťkou, z 5-ti fen končí jako V3, holt věk je na ní ještě znát a na ty hotovější fenky to nestačilo, prostě její čas terve příjde. :-)

VOODOO DOLL Carcassonne Tolugo


Kiwi měla v konkurenci 7 fen, kde získala V2, trochu zamrzelo, protože ač má momentálně mírnou nadváhu, tak na vítězství rozhodně měla. a naposled nastuúuje Simča s Ginou v šampiónech CWC a res. CACIB za fenou s otevřené.

O BOB tedy z našich nastupuje Maty a stejně jako BOJ si odnáší i BOB ! Hurá gratulujeme ! Také v závěrečkách se jim super dařilo, protože s obrovského množství nádherných juniorů 5 FCI skupin dokázal získat příčku nejvyšší - BIS JUNIOR !

 

Díky Petře Hakalové mohlo vzniknout spousty nádherných fotek, takže na tuhle akci, budeme mít nádhérné vzpomínky, které zůstanou zvěčněné. Simče díky za úžasný handling. Holky moc děkuji ještě jednou !

Výsledky:
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - otevřená - V1, CWC, res CACIB (CACIB) - Nový šampion POLSKA
CAYUGA FIRE OF LIFE Fallact "Kiwi"
- otevřená - V2
Odchovy:
VOODOO DOLL Carassonne Tolugo "Entry"
- mladých - V3