Carcassone Tolugo

Coursing 22.11.2008

Tento sport mě vždycky lákal - chtěla jsem ho alespoň vyzkoušet - a konečně se podařilo! Poprvé jak pro mě, mé psiska a vůbec pro všechny z naší partičky! A konečné shrnutí - super, bomba, sradna a přístě jedeme zas :o)

 

Na náš cvičák přišel leták, že kousíček od našeho bydliště se uskuteční tréningové coursingové běhy. Super příležitost - nalákala jsem tedy náš babinec a vyrazily jsme směr ZKO Kunčice. Za ostravský "australian gang" startovali Bublíkovi a Achilínovi, Adélkovi bohužel nemohli, protože pánička se doma léčila z nějaké hnusné chřipajzny :o(. Dále startovali Míša s labroušema, Míša s Korfíkem a Vlaďka s Emčou a Betkou.

Celý den jsem si fantasticky užila, mí pesanové byli nadšeni, teda až na Achilla .... ten se rozhodl, že pro coursing se rozhodně nenarodil :o). Za mužskou část našeho týmu to tedy musel zachránit Lucky, který opět nezklamal a snad už potisícáté prokázal, že k čemu ho postavíme to si užije celým svým bojovným srdíčkem. Oba běhy měl soupeře, ač běžel opravdu úplně poprvé okamžitě věděl proč na startu je a že do cíle dotryská a uloví si svou kořist. Byl fantastický!

Moje holky byly také báječné a "nemoc" zvaná coursing je zcela pohltila a naplno si to užily.
 

Za super fotky děkuji Peťce Adélkové, která nám opět půjčila foťák! "Peti, co my bychom si bez Tebe počaly!" :o) Díky!

P.S.: A pro "zbytek" mám vzkaz - Díky za další bezva den, který jsem s Vámi mohla strávit!

A na další fotečky z našeho blbnutí se můžete mrknout ZDE.


 

Fotografie