Carcassone Tolugo

Jak jsme chatařili - 16.8. - 23.8.2008

Další týden strávený po boku těch nejlepších přátel jaké si jen můžu přát .... kteří trpí stejným postižením jako já (kynologií), mým manžílkem Tomíkem a flekatou smečkou, bez které pomalu nedám ani ránu.

Dovolenou jsme si užívali na lyžařské chatě uprostřed divočiny a to doslova a do písmene - jakmile se setmělo ven jsem vycházela jen v doprovodu Toma a to i na záchod :o) Ale přes den to byl doslova ráj pro naši šestihlavou labrado-australskou smečku a nejen pro ně, i my jsme si každou chvilku vychutnávali plnými doušky.

Užili jsme si Hrabyňskou pouť, dokonce jsme se i "kolotočovaly" (já a Míša - jediné odvážné - chlapi jsou srabi), což se v zápětí ukázalo jako ne zcela dobrý nápad, protože jsme, hned po zapnutí bezpečnostích pásů, zjistily, že mám vlastně kolotoče vůbec nedělají dobře. No co, alespoň jsme pobavily pár přihlížejících, když koukali jak obě blednem v obličejích i když se s náma atrakce teprve rozjížděla. :o))

Jinak jsme celý týden strávili v pohodovém tempu, kluci po svém (grilování a pivíčko) a my s Míšou a psisky taky - každý den jsme absolvovali dlouhé procházky. Naši hafani si užívali bahenní koupele, osvěžující čvachtání v horském potůčku, sprint různorodou přírodou a my si užívaly jejich blažené výrazy, když šťastní a utahaní večer usínali. A přidávám pár zdokumentovaných okamžiků ...

 

Fotografie