Carcassone Tolugo

Klubová výstava KCHBO Horka nad Moravou 24.9.2023 (CZ)

Klubová výstava KCHBO Horka nad Moravou 23.9.2023
Rozhodčí: Rui Monteiiro (PRT), Elina Haapaniemi (FI)

Výstavy KCHBO pro mě znamenají svátek plemene. Mám je ráda, zázemí ve kterém se konají je vždycky fajn, organizace odsýpá, krásné ceny, znalý rozhodčí, fotograf, dobré jídlo - prostě přesně takhle si to představuji! A jako bonus je to jen hodinu a půl od nás!
Abych to zkrátila, na výstavu jsem původně jet neměla. O pejsky se mi měly postarat Jana se Simčou. Moc děkuji holky za ochotu a samozřejmě za vše!
Nakonec jsem se na výstavu dostala, ale užila jsem si jí trochu jinak, v roli diváka. Což musím říct, mě moc bavilo. :-)

Posuzování probíhalo ve dvou kruzích, kdy pan Rui posuzoval všechny netitulové třídy + třídy mladých a paní Elina vše ostatní.
  

U pana Ruie se ukázala také naše Preša, poprvé v mladých, poprvé s jiným handlerem než se mnou, ve třídě úplně nejmladší, totálně bez chlupů a přesto to zvládla vše na 1*. Ocenění výborná 4 ( za ní opět VD). Oba rozhodčí rozhodně nešetřili celou škálou hodnotících známek a využili jich opravdu dost.
 

V druhém kruhu u paní Eliny začínal z "našich" Diesel ve třídě vítězů. Prezentoval se se Simčou a moc hezky se mi na ně koukalo. Výsledek výborný 3.
 

V mezitřídě nastupuje Baileys - Queen Dakota s Peťkou, holkám to neuvěřitelně sluší a v krásné konkurenci získávají v2, res. CAC - moc gratulujeme!!!
  

Poslední z naší stáje nastupuje Molly a vede si úplně úžasně! Totálně bez chlupů, ale přesto si paní rozhodčí získala na tolik, že zvítězila v nejobsazenější třídě 20 fen ! Titul CAC a další ČKŠ ! Molly tím splnila poslední podmínku pro udělení klubového šampiona KCHBO!!!!
 

Foto - něco mobil, ty hezké jsou od Adély Tůmové .-) Děkujeme!

Výsledky:
Wintime Earnest Captain "Diesel" - třída vítězů - Výborný 3
Chantal Majlia "Molly" - třída otevřená - Výborná 1, CAC, ČKŠ a splněny podmínky pro udělení Klubového šampona KCHBO !
Under Preassure Puella Fera "Preša" - mladých - Výborná 4

Odchovy:
Wanted Robber CT "Maui" - třída štěňat - Velmi nadějný 3
Queen Dakota CT "Baileys - mezitřída - Výborná 2, res. CAC
Necessary Need Carcassonne Tolugo "Nesi" - třída otevřená - Velmi dobrá
Change my Mind Carcassonne Tolugo "Canberra"- pracovní - Velmi dobrá