Carcassone Tolugo

Klubová výstava KCHBO Mladá Boleslav, 14.6.2008

Klubová výstava KCHBO Mladá Boleslav, 14.6.2008
Rozhodčí: Regula Seiler (Švýcarsko) - první specialistka pro plemeno Australský ovčák v celé Evropě

Carcassonne Casey des Chemins Cathares - třída mladých - V2
Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - třída mladých - V1, CAJC, Junior BOB, BIS Tri Black (nejlepší ze všech trikolorních)

Casey se poprvé předvedla ve třídě mladých. Ve svých 9ti měsících byla nejmladší fenou ve třídě!
Její posudek: 9 měsíců stará, velmi dobře stavěná blue merle fenka, pěkná hlava a výraz, korektní uši, výborná toplinie, velmi dobře vyvinutý trup, korektní úhlení vpředu i vzadu, plnochrupá, nůžkový skus, správná textura srsti, pěkná chůze, velmi správná vpředu, mírně kroutící se záď, milá a přátelská povaha.

Posudek Karči: 14 měsíců stará, velmi vyrovnaná fena, černá trikolor, velmi pěkně tvarovaná samičí hlava, výborně nasazené uši, výborná toplinie, dobře vyvinuté tělo, velmi pěkné úhlení přední i zadní, výrobný pohyb ze všech stran, s velkým záběrem a dynamikou, výborná struktura srsti, milá a přátelská povaha.

Nápad přihlásit se na tuto výstavu se zrodil po tom co jsem zjistila, kdože má tuto výstavu posuzovat. Paní rozhodčí Regula Seiler, první specialistka pro plemeno AUO v celé Evropě, slibovala nestranné a pro mě nesmírně zajímavé posuzování. Rozhodnutí, koho s sebou vzít padlo na holky, přece jen mě zajímalo jak si "moje importky" stojí a ačkoli se holky "praly" ve stejné třídě (vzhledem k jejich věku nemohla ani jedna do jiné třídy), nemohly dopadnout lépe!!!!!! Casey V2, hned za Karčou, která si odnesla ocenění V1, CAJC ...... a to není vše. Poté vybojovala titul JUNIOR BOB (nejlepší mladý v plemeni) a nakonec BIS BLACK TRI - což je nejlepší ze všech černě trikolorních!!!!

Casey předváděla Míša Hanzlová. Ta potvora (Casey, ne Míša :o)))) mě vyměnila za kus žvance a vůbec ji nevadilo, že se vystavuje hned za mnou. Za celých 20 min, které jsme byly posuzovány v kruhu, se po mě otočila jen dvakrát. Za Míšinu pomoc a profesionální předvedení moc děkuji. Za fotky mých holek a bezpečný odvoz tam i zpět zase děkuji Lence Hanzlové. Díky.

!!! A POPRVÉ NA NAŚEM WEBU KOMPLETNÍ VÝSLEDKY I S FOTOGRAFIEMI JEDNOTLIVÝCH AUSÍKŮ !!!

Fotografie