Carcassone Tolugo

Klubová výstava KCHBO Pohořelice (CZ), 20.9.2008

Klubová výstava KCHBO Pohořelice (CZ), 20.9.2008
Rozhodčí:
Elena Ruskovaara (FIN)

 

Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - mezitřída - V1, CAC, II. Nejlepší fena
Posudek: fena výborného typu, vyrovnaná, pěkná kostra a končetiny, dobře modelovaná hlava, pěkný výraz, dobrý krk a horní linie, dobré úhlení, dobrá povaha, horní linie by mohla být trochu pevnější, perfektní v pohybu, dobré předvedení.

Carcassonne Casey des Chemins Cathares - mladých - V1, CAJC
Posudek: výborná v typu,výborný rámec, kostra a stavba, pěkná silná horní linie, dobrá délka krku, velmi pěkná hlava, korektní uši, výborné předhrudí, hrudník a úhlení, typická povaha, dokonalé předvedení, horní linie by mohla být v pohybu pevnější, výborná délka kroku.

Další úžasný úspěch našich holek tentokráte u finské rozhodčí!!!! Paní Elena byla i přes ne moc vydařené počasí celou výstavu usměvavá, k pejskům přistupovala velice jemně, ale precizně a s velkým zájmem.

Vlastně celá naše výprava byla nadmíru úspěšná - Ivča s Kasíkem bodovali jako první, když si ve třídě mladých vybojovali první místo a titul CAJC. Potom moje Kesinka ve velmi silné konkurenci také zvítězila a začala tak Českého Junioršampiona a nakonec si Karinka odnesla první místo a titul. Karča pak ještě bojovala o Nejlepší fenu, kdy skončila na fantastickém druhém místě. A hned na to nastoupili proti sobě Kesina a Ivčin Kasíček o titul Vítěz Moravy mladých, který si odnesl Kasík. Gratulujeme ještě jednou :o).

Fotoreport z výstavy v naší Fotogalerii.

 

Fotografie