Carcassone Tolugo

Klubová výstava KCHMPP, 17.4.2010

Klubová výstava KCHMPP, 17.4.2010
Rozhodčí:
Andraš Polgar

 

CH. Achilles Svěží vítr - šampionů - V2, R. CAC
JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V2, R. CAC
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - mladých - V2

A Neverending Story Carcassonne Tolugo "Story" - mladých - V2
Angel Eyes Carcassonne Tolugo "Endží" - mladých - VD
Axel Moon Carcassonne Tolugo "Bandita" - mladých - VD4

Naše výstava začala tradičně. Již den předem jsem nic nestíhala. :o)

Do 23tí hodiny jsme s Míšou koupaly psy, pak hodina a půl spánku a hurá směr Mladá Boleslav. Ještě jsme po cestě vyzvedly Storyho, jeho panička měla jet s námi, ale bohužel jí "bacil zákeřný bacil", tak Storáč musel vzít za vděk mou a Míšinou maličkostí. Takže jsme na klubovku vyrazily já, Míša, Achilles, Kessa, Hammy a Story.

Na výstaviště jsme dorazily mezi prvními, tak jsme měly spoustu času vyvenčit, připravit pejsky a dokonce jsme si mohly pořádně "podrbat" s kamarády.

Po chvíli posuzování nám bylo jasné, že pan rozhodčí preferuje velké a mohutné jedince. Jeho posuzování bylo velmi důkladné, všechny psy prohmatal od hlavy až k patě a neodpustil ani nejmenší chybičku. Známkou "výborná" velice šetřil a bylo jedno, jestli se jednalo o exteriérovou odchylku nebo ne úplně ideální povahu - proto jsem strašně ráda, že naši pejsci uspěli na výbornou!

Australáčků bylo celkem 37, z toho nejobsazenější třídy byly feny mladých a třída otevřená. Jako první jsem nastoupila já se Storym do třídy mladých, kde ve velmi kvalitní konkurenci získal V2!!! Ve třídě vítězů nastoupil Achilles a byl z toho R. CAC. Nejpočetnější třídu - mladých fen - obhajovala naše Hammička, kde z devíti fen bylo zadáno POUZE 3x známka výborná. Hammy s Míšou vybojovaly nádherné druhé místo a známku Výborná! Kessy nastoupila se mnou do třídy otevřené, druhá nejpočetnější třída, a v konkurenci 7 fen, kde bylo zadáno také pouze 3x výborná. A naše Kessynka si ji obhájila a k tomu ještě R. CAC !

Největší radost mi ale udělalo, že jsem zde měla čtyři odchovance z "áčkového" vrhu najednou. Naší malou střeštěnou Hammy, Endží (majitelé mi prozradili, že s temperamentem jsou na tom obě holky stejně :o)), Storyho a krasavce Banditu. Všem blahopřeji k výsledkům a děkuji, že se o ty "moje" dětičky tak krásně staráte. Děkuji moc.

Za fotky moc děkuji manželům Jindrákovým, Aleně Šimkové a Zuzaně Hodové.

 

Fotografie