Carcassone Tolugo

Klubová výstava ovčáckých psů Wroclaw 10.9.2023

Klubová výstava ovčáckých psů Wroclaw 10.9.2023
Rozhodčí: Miroslaw Redlicki (PL)

Po sobotní Olomouci byl plán přespat s Jančou u nás a vydat se směr Wroclaw na klubovku do Polska a ukázat jim naše pejsky. A musím říct, že to byl skvělý nápad, nejen, že se nám neskutečně dařilo, navázali jsme nová přátelství a užili si spoustu legrace, pak následně i vyčerpání. Ale jelikož píšu tento report, jsme všichni šťastně zpět doma. :-)

Horké letní počasí okolo 35° bylo náročné, ale výstava byla v areály kynologického cvičiště, kde nebylo nouze o stín.

Přestěhovali jsme pejsky a věci ke kruhu, skvělé bylo, že i aussie i mini american byli spolu, což nám ušetřilo dost pobíhání a nervů. Miníci podle rozpisu nastupovali první - report ZDE.

Po nich 3 bouvieři a pak AUO.
My začínali mezitřídou - Dream porazil své dva konkurenty a CWC je jeho, v otevřené stejný postup zopakoval Diesel, jeho první čekatelství na polského šampiona je doma.
  

Pak třída šampionů, z této třídy vzešel tako nejlepší pes v plemeni a BOB.
Chvíli pauza a ve třídě otevřené nastupuje Molly, tento víkend se rozhodla, že druhá místa jsou její, takže Výborná 2 ( v Polsku se rezervní tituly nezadávají).

V šampionech vodím Rave, přidáváme další CWC k naší sbírce a veteránka Honey, která přes svou nadváhu doslova letí a mohla by část své energie klidně předat některým starším.


Zleva: CAJC - ZOE Malý Bysterec, BOJ - Watercolours Lord Of Thunder, BOS - KIss Me Honey Aneleh Czech, BOV - I'Ewbor Du Glacier Des Pandas, Klubový vítěz veterán - Honey Cofi Capito, BOB - Prad Ekanta Flow Elvikam

Výsledky:
Wintime Earnest Captain "Diesel! - třída otevřená - V1, CWC
Chantal Majlia "Molly" - třída otevřená - V2