Carcassone Tolugo

Krajská výstava psů Ostravský hrad 14.8.2011

Krajská výstava psů Ostravský hrad 14.8.2011
Rozhodčí:
Dolejšová Olga (CZ)
 

All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - feny otevřená - V1, Vítěz třídy, Krajský Vítěz
Double Trouble Carcassonne Tolugo "Chilly" - feny dorost - VN 1
Odchovy:
Born To Win Carcassonne Tolugo "Cody" - psi mezitřída - V1, Vítěz třídy, Krajský Vítěz

Poprvé na druhou

 

Poprvé od té doby co Verunky vykoukla na svět jsem se účastnila výstvavy. I když je to "jen" krajská výstava, moc jsem se na ni těšila a hlavně byla zvědavá jak to všechno zvládnu. Přece jen kočárek, Verunka, pes, stan, židlička a spousty jiným bebechů, bez kterých se samozřejmě neobejdu a musím je sebou mít - není málo a dá člověku zabrat i bez miminka. Ale naštěstí mám čupr kamarádky, bez kterých by takovéhle akce nebyly možné.
Poprvé se Verunka zůčastnila výstavy, byla strašně moc hodná, většinu času na rukách koukala na pejsky a myslím, že se jí to muc líbilo :o).
Samotné posuzování probíhalo velice rychle, ale pečlivě, paní rozhodčí všecny pejsky prosahala a pomazlila, nechyběla ani pečlivá kontrola zubů. Jako první od nás nastupoval Cody. Menší pauzička od výstva mu evidentně prospěla, protože nedělal "bugr" jako pokaždé, ale předvedl se krásně a klidně, což je u něj nadliský výkon ( myslím, aby zůstal chvíli v klidu ). A Cody si svým výkonem vyběhal Krajského Vítěze. Míše moc gratulujeme.

  
Další poprvé je, že svou premiéru měla naše Chilly. Brala jsem to spíše jako trénink, protože, přeci jen s miminkem nemá člověk až tolik volného času, ale byla jsem nadmíru spokojena. Childa krásně běhala, stála jako princezna, prostě paráda, dokonce ji ani nevadilo, že výstavní kruh je na dřevěném pódiu, prostě se chovala jako budoucí hvězda nadšená svým osudem manekýnky. Od paní rozhodčí si odnesla krásný posudek a známku Velmi nadějná 1.
Také Hamička bodovala, poprvé se předvedla ve třídě otevřené a je z toho hned Krajský Vítěz.

 

Holkám moc děkuji za pomoc a skvělý den, který jsme zakončily procházkou a koupačkou chlupáčů.
Takže nadpis tohoto článku vlastně nemá být poprvé nadruhou, ale "mockrát poprvé". :o)
Na závěrečné soutěže jsme něčekaly, přece jen se to napoprvé nemá přehánět. A už se těším až potáhneme na Brno.

Všechny fotky ZDE - autor je opět naše Míša - moc To děkuji.


 


 
A na závěr celého dne dostala Verunka sladkého hubana od Orsíčka. :o)