Carcassone Tolugo

Lednový pochod okolo Žermanické přehrady 16.1.2016

Skvělé setkání pár skvělých lidiček, kteří si se svými pesany chtěli místo sobotního lenošení trošku protáhnout tělo.

Protože na samotě u vody se sice dobře žije, ale  i já potřebuji občas kolem sebe lidičky stejně zapaléné, napadlo mě uspořádat takový menší srazík a obejít s hafany žermanickou přehradu.

Krom 21 aussíčků s náma šli, jeden JRT, 2x NO, 3 stafbulíčci a jeden slovenský čuvač. Největší zástup australáčků měla samozřejmě naše rodná CHS. Tímto bych chtěla všem majitelům našim odchovům strašně moc poděkovat, všichni pesani vypadali šťastně a spokojeně. Taky musím vyzdvihnout příjezd manželů Podlipných s fenečkou Miou ( Moonlight in Blue CT ze spojení Merci x Chupy) až z Hradce Králové. Většinu zůčastněných neodradilo ani počasí, kdy nám přes noc vydatně nasněžilo a tím udělal psí procházku o dost čistější. :-)

 Expedice APALUCHA je připravena vyrazit :-)

Trasa kolem vody dlouhá 10,6 km, kterou ti zdatnější šli něco málo okolo třech hodin a mě s koncem průvodu to trvalo skoro hodiny čtyři. Absolutně nepochopím jak to dělám, ale už jsem tuhle trasu absolvovala po šesté a vždycky dorazím jako poslední. :-D
Po procházce na nás čekala čekalo posezení v restauraci Cyklorest, které děkujeme za vřelé přijetí i s pejsky, výborné jídlo a kafé.

Myslím, že nebudu mluvit jen za naši smečku, která po tůře opravdu vyloženě odpadla a až do dalšího dne byla až neuvěřitelně hodná. :-D

Na všechny naše fotky se můžete podívat ZDE.