Carcassone Tolugo

Mezinárodní výstava Katowice (PL), 28.3.2010

Mezinárodní výstava Katowice (PL), 28.3.2010
Rozhodčí:
Rui Oliveira (Portugalsko)

 

JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V1, CWC, R. CACIB
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - mladých - V1, CAJC, Junior BOB
A Neverending Story Carcassonne Tolugo "Story" - mladých - V1, CAJC

První výstava, kdy se "Tolugáčci" předvedli ve třídě mladých se nám vydařila na jedničku s hvězdičkou. :o)

Do polských Katowic jsme vyrazili s přáním rozjet si polský junioršampionát pro Storyho a Hammy a dospělácký šampionát pro Kesku. A i když konkurence byla veliká - neztratili jsme se.

Jako první jsem nastoupila hájit naše barvy se Storym, při předvedení tošililinku zazlobil, ale i přesto v konkurenci tří psů bez mrknutí oka vyhrál a čekatelství polského JCH. měl v kapse. Hamička měla ještě o jednu konkurentku více než Story a v předvedení teda zlobila řádně (Míša s ní měla plné ruce práce), ale i přes to všechno se stala vítězkou třídy a CAJC byl její! Hurá - měla jsem obrovskou radost a tímto jsem byla s výsledky našich psů maximálně spokojena, protože obě moje "děti" dopadly jak nejlépe mohly a to mě hřálo u srdíčka.

Věděla jsem, že Keska je ve třídě se světovou vítězkou mladých z Bratislavy a tak jsem si říkala, že naše medailové pozice jsou již vybrány :o) Kesinka se předvedla opravdu úžasně, běhala skoro jako laňka :o), krásně stála a panu rozhodčímu se moc líbila. Když mi přišel pogratulovat k vítězství, nechtěla jsem věřit svým uším a stále jsem se koukala jestli se mi to nezdá. :o) No a když Kessa ještě k CWC přidala R. CACIB, Hamička se se Storym "poprala" o titul Junior BOB, který nakonec získala a pan rozhodčí na ni ještě pohlížel jako na BOB s průpovídkou, že mladým fenám se to prý nedává :o) - byla jsem spokojena ne na 100 ale na 1000 %.

Míše i Ivaně ještě jednou moc gratuluji, udělaly jste mi obrovskou radost. :o)

Měla jsem jen svůj foťáček, ale bohužel ten moc nedával vnitřní, ne zcela ideální osvětlení, takže fotky přímo z kruhu nemám. Ale venku jsem si focení s tak úspěšnou rodinkou :o) nemohla nechat ujít.


Hamička, Story a máma Kesa
rodinka s pyšnou chovatelkou