Carcassone Tolugo

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav (CZ), 30.8.2008

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav (CZ), 30.8.2008
Rozhodčí:
Petr Broukal (CZ)

 

Achilles Svěží vítr - třída otevřená - V2, R. CAC
Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - mezitřída - V1, CAC, CACIB

Obrovskou radost jsem měla z výroků pana rozhodčího a hodnocení mých pejsků. Achilles se umístil na krásném a zaslouženém druhém místě s titulem R. CAC a Karinka svou třídu fen od 15 do 24 měsíců vyhrála i přesto, že byla nejmladší! Po prvním kole jsem odcházela blažená s vynikajícím posudkem pro mou Karču, ve kterém stojí: "Fena s výborným formátem, typickou hlavou, výborným uchem a vynikajícím pohybem.".

O CACIB jsme nastoupily spíše z daných regulí než s nějakým očekáváním - v konkurenci jsme měly Karčinu sestru Caramelku "Kety" a fenu ze třídy šampiónů předváděnou profesionální handlerkou. Po několika odběhnutých kolech si rozhodčí nechal všechny postavit a zkoumal fenky ve statice. Jeho konečný verdikt zněl: CACIB pro fenu z mezitřídy!!!!

Huráá, huráá!!! Karča teprve potřetí soutěžila mezi dospělými a už je z toho čekatelství na Interchampiona. Moje radost byla veliká. A to jsem ani netušila jak se po chvíli pobavíme přístupem rádoby "profesionální handlerky", která evidentně neunesla porážku od nějaké "neznalé Ostravačky" a svůj názor nám dala jasně najevo vztyčeným prostředníčkem. No,myslela jsem, že takto se chovají děti v pubertě a ne profesionálové, ale jak vidím mám se ještě hodně co učit :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Holkám Denisce a Miše děkuji za super den a hlavně gratuluji k jejich skvělým úspěchům!