Carcassone Tolugo

Moravskoslezská národní výstava Brno, 25.9.2010

Moravskoslezská národní výstava Brno, 25.9.2010
Rozhodčí:
Karel Hořák (CZ)

 

JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V1, CAC, Národní Vítěz (nejlepší fena v plemeni)!
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - mladých - D

A Neverending Story Carcassonne Tolugo "Story" - V1, CAC
Be Lucky Carcassonne Tolugo "Krteček"- dorostu - VN1
Because of You Carcassonne Tolugo "Merci" - dorostu - VN2

 

KOMPLETNÍ FOTOREPORT s výsledky

Na brněnskou národku jsme vyrazily převážně v dámském složení. Míša s Hammy, Katka s Merci, já s Kessy a jediný "chlapský" doprovod nám dělal Raduščin Krteček. Australských ovčáků bylo přihlášeno úctyhodný počet - 37 jedinců, což svědčí o jejich stále stoupající popularitě.

Ve třídě štěňat se předvedl moc hezký blue merle pejsek a po něm jsem už nastupovala já do třídy dorostu s Krtečkem. V kruhu byl moc šikovný, krásně spolupracoval při posuzování v pohybu i v postoji. Panu rozhodčímu se moc líbil a tak si od něj odnesl krásný posudek a známku Velmi Nadějný 1.

V mezitřídě jsme měli dalšího "naše favority" a to Ivanku se Storym. Na obou bylo vidět, že se celé prázdiny zdokonalovali, takže se předváděli na jedničku s hvězdičkou. Z pěti vystavovaných psů v této třídě Story vyhrál a čekatelství na šampiona ČR (CAC) bylo jejich!

Ve třídě otevřené se vystavoval bratr naší Karinky COLORADO RED COWBOY of Crystal Lake "Cody". Jakmile se Cody dal do pohybu začal mi běhat mráz po zádech - nádhera - Národní Vítěz, BOB i titul R. BIG zaslouženě patřil jemu.

Poprvé na výstavě se předvedla Merci, krásně stála, ale z běhání měla takovou radost, že místo předepsaného klusu předváděla hopsajícího koníčka. :o) U pana rozhodčího si vyskákala :o) moc hezký posudek a známku Velmi Nadějná 2.

Poprvé v mezitřídě se předvedla také naše totálně bezchlupá Hammy, panu rozhodčímu se evidentně vůbec nelíbila :o( a z kruhu odcházela s Déčkem. Za to mamina Kessyna se nám to nejspíš snažila vynahradit, a abychom nebyli tak smutní - ze šesti fen V1, CAC a Národní Vítěz !

Všem holkám moc děkuji za skvěle strávený den a těším se na další výlety. Díky

 

Fotografie