Carcassone Tolugo

Národní výstava Bialsko-Biala (PL), 4.7.2010

Národní výstava Bialsko-Biala (PL), 4.7.2010
Rozhodčí:
Anna Dzidt (PL)

 

JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares "Kessy" - otevřená - V1, CWC, BOS (nejlepší fena v plemeni)!
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - mladých - V1, Zw. Ml. (CAJC). Dokončen JCH. PL !!!
Be Lucky Carcassonne Tolugo "Krteček" - štěňat - VN1, Nejlepší štěně !


Ač začátek tohohle výstavního dne pro nás nebyl úplně nej ( bloudily jsme autem, trochu jsme si zajely, najely, přijely né úplně podle plánu . . . . :o)), tak zbytek se velice povedl. Vyrazila jsem já s Krtečkem a Kessy a Míša s Hammy, plán byl jasný :o), ale zároveň zůstával spíše přáním - konkurence nebyla malá.

Jako první na řadu jsem šla s Krtečkem. Hlavně na kukandu, aby se ostřílel a zvykal si na atmosféru výstav. Byl naprosto suprovní, krásně se předvedl, ukázal zoubky, nádherně běhal . . . paní rozhodčí mu napsala krásný posudek plný superlativů, celkově se jí moc líbil. A na to, že mu není ani pět měsíců, byl moc hodný a poslušný - celá maminka Karinka. :o)

Hammička s Míšou se utkaly s dalšími dvěma konkurentkami. Hammy měla nejspíš svůj den, protože zlobila jako čert a Míša měla plné ruce práce, aby ji alespoň "jakž takž" ukočírovala. Ale i přes to všechno Hammy svou třídu vyhrála a dodělala si tak již svůj druhý Junioršampionát!

No a Keska už byla jako třešnička na dortu - V1, CWC a Nejlepší fena v plemeni!

Cesta zpátky sice proběhla s trochou blouděníčka, ale našim pejskům jsem to vynahradili odpolednem stráveným na žermanické přehradě.

Za fotky moc děkuji Lence Kuželové.

 

Fotografie