Carcassone Tolugo

Národní výstava Nitra (SK), 28.3.2009

Národní výstava Nitra (SK), 28.3.2009
Rozhodčí:
Otakar Vondrouš (CZ)

 

CH. Achilles Svěží vítr - otevřená - V2, R. CAC
JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares - mezitřída - V2, R. CAC
JCH. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - V1, CAC

"Cestou necestou" - tak nějak by mohly začínat mé poslední reporty z výstav, protože se začíná stávat pravidlem, že jakmile se někam vypravíme, stojí to opravdu za to :o) Buďto se ztratíme po cestě tam, což sebou přináší i nutnou dávku adrenalinu, jestli se stihneme najít a dorazit do výstavního kruhu včas a nebo cestou zpátky, což je už bohužel únavnější, ale zase to tak moc nepohne mou hormonální hladinou. :o)

Tentokrát to bylo po cestě tam, teda naše Denča tvrdí, že jsme se neztratily, ale určitě jsme nejely tou cestou, kterou jsme si naplánovaly. No, každý tomu říká jinak, že? :o) Ale poučeni z předchozích nezdarů, jsme již byly alespoň vybaveny mapou (nebo spíš poučeny z poslední cesty do Trenčína, kde jsme na pumpě na Slovensku byly donuceny koupit mapu - proto jsme ji teď v autě měly).
Zkrátka a dobře nevím, jak se to Denisce povedlo, ale na výstaviště jsme dorazily ještě hodinku před začátkem posuzování.

Tímto bych chtěla mým holkám Mišce a Dendě poděkovat za pomoc a veškerou péči o mě a hlavně o psiska - protože já jako vždy nestíhala. :o)