Carcassone Tolugo

Národní výstava Ostrava, 4. - 5.4.2009

Národní výstava Ostrava, 4. - 5.4.2009
Rozhodčí:
Tibor Havelka (SK)

 

CH. Achilles Svěží vítr - otevřená - V2, R. CAC
JCH. Carcassonne Casey des Chemins Cathares - mezitřída - V1, CAC
JCH. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - otevřená - V2, R. CAC

Ostravská výstava je pro mě jednou z těch pohodovějších akciček, máme to kousíček domů, potkala jsem spousty známých, kteří se na nás přišli podívat a držet nám palečky, do toho oba dva dny hřálo sluníčko .... no a další povedený víkend máme za sebou, zvlášť když se nám ještě i dařilo. :o)

Od přísného pana rozhodčího si všichni mí psi odnesli krásné posudky a všichni také titul. Kesička si tady začala svůj druhý dospělácký šampionát. Takže sobota proběhla ve znamení úspěchu.

To jsem ale ještě nevěděla, že neděle bude ještě úspěšnější. :o)

Vystavovala jsem překrásnou fenku malého bíleho knírače Abby z Blazického vršku, která si z třídy mladých odnesla ohodnocení V1, CAJC a v závěrečných soutěžích BIS JUNIOR se stala pátou nejkrásnější mladou fenou. Ještě jednou majitelům moc gratulujeme a přejeme, aby podobná vítězství Abbynce jen přibývala. Moc děkuji Kamilce a Martinovi, že mi tak úžasné zvíře, jakým Abbyška je, svěřili.

V neděli bodovali také taťkovi asiati, kdy fena z jeho chovu Agaja Varorud byla oceněna jako V1, CAC, Národní Vítěz a BOB. Gratulujeme! :o)

Karinka
Kesička
Achilles
Abby z Blazického vršku
Agaja Varorud