Carcassone Tolugo

Národní výstava ovčáckých a honáckých psů Wroclaw (PL) 6.6.2009

Národní výstava ovčáckých a honáckých psů Wroclaw (PL) 6.6.2009
Rozhodčí:
Jerzy Olszewski (PL)

 

JCH. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - otevřená - V1, CWC, Nejlepší fena v plemeni - BOS

Super výlet jsem si užila s Helčou (chs. Helfra), která k nám z Plzně do Ostravy přijela na návštěvu už v pátek a strávila s námi celý víkend. Helča dorazila s ausíkem Régem a hlavní důvod její návštěvy byl náš výlet na národní klubovou výstavu do Polska - kde jsme vyhrály co se dalo. :o)))

Helča mi svěřila předvádění jejího Réga a já byla nadšena, že můžu handlovat takového krásného a povahově suprovního psa. Dařilo se nám opravdu skvěle a Régo získal pod mým vedením ve třídě mladých V1, CAJC, Junior BOB a pak s Helčou BOB. Já jim konkurovala s Karinkou, se kterou jsme vyběhaly V1, CWC, BOS (nejlepší fena v plemeni) - takže radost byla obrovská a na obou stranách. Karince tak do dokončení polského šampióna krásy chybí už jen poslední CWC.

Jelikož se Régo nominoval do závěrečných soutěží, nemohly jsme si je nechat ujít - a hned jsme na Régoušovo konto přidaly 15ti kilový pytel granulí, krásný pohár a titul BIS Junior!!!! Heli ještě jednou Ti moc moc blahopřeji !!!! A děkuji za fajn strávený víkend.


 

Fotografie