Carcassone Tolugo

Národní výstava psů Brno, 17.10.2009

Národní výstava psů Brno, 17.10.2009
Rozhodčí:
Antonín Mudra (CZ)

 

A Neverending Story Carcassonne Tolugo "Story"- třída štěňat - VN1
All My Dreams Carcassonne Tolugo "Hammy" - třída štěňat - VN1
Achilles Svěží vítr - tř. vítězů - V1, CAC
Ch. Caprice Sweet Dark of Crystal Lake - tř. vítězů - V2, R. CAC

Naši letošní výstavní sezónu se nám podařilo zakončit velmi úspěšně. Do Brna jsme vyrazily v téměř stejném složení jako na klubovku do Napajedel, jen nám chyběla naše "teta" Vlaďka, protože ta už se bohužel do auta nevešla :o( Takže ve složení Peťka + Ozzy (www.australskyovcak.com), Míša + Hammy, Ivča + Story a moje maličkost s Karinkou a Achillem, jsme vyrazily pokořit Brno ! :o)))))) A "skoro" se nám to podařilo. :o)

První na posouzení jsme nastoupili já a Story (musím moc pochválit paničku, protože bylo vidět, že se Storáčem nezaháleli a trénovali). Předvedl se se mnou opravdu krásně, moc hezky stál, krásně klusal a celkově na něm bylo vidět, že si to užívá. Svého konkurenta Story porazil a pan rozhodčí mi přišel říct, že mi k němu nic říkat nemusí a jen mi pogratuloval :o))

Po úspěchu v Napajedlech mi Petra opět svěřila Ozzáka, a ze čtyř konkurentů jsme společnými silami ukořistili další CAJCík - a tím pádem Ozzymu chybí už jen jedem na to, aby se stal Junioršampionem ČR!

Achilles nastoupil do třídy vítězů, získal CACe s tím si začal GRAND šampióna :o) Hammička s Míšou ve štěňátkách dostaly také pochvalu nejen za krásné předvedení - Míšo děkuji! A já s Karinkou opět jen R. CAC - zase za zlobeníčko v kruhu.

Děkuji Peťce za fotky a celkově holkám za fajn pohodový den


Fotečky z Brna Z D E >>>