Carcassone Tolugo

Naše "výcviková" neděle, 6.4.2008

I když neděle měla být, po včerejší náročné výpravě, spíše dnem odpočinkovým, nějak nám to nedalo a stejně jsme se domluvili s přáteli, že ty naše chlupáče trošku provětráme ....

Náš "výcvikový" den proběhl v tomto obsazení: Denisa, její manžel Zdenda jejich australačka Bublina a jezevčík Rusty. Míša s Alešem, kníračkou Janou a s labradory Enym a Orsim. Další Míša s německým ovčákem Corfeusem a já s Tomíkem, našimi třemi potřeštěnými australáky a oříškem Luckym. 

Jak už je zvykem, vypili jsme první kafíčko a poklábosili co a kde, komu a proč (nemůžete jít přece na plac cvičit a neznat všechny novinky :o)))))) No a pak už nás to neminulo a pod přísným dohledem našich "mužů" :o) jsme se pustily do krocení dravé zvěře. 

Jako nejodvážnější a první se na plac postavila Denča s Bublou, které jsou obě teprve v začátcích, mají za sebou jen několik málo treninků, ale o to jsou snaživější a šikovnější. Na to, že Denisa cvičí s prvním pejskem, jim to jde opravdu skvěle. 

Vystřídala je Míša s Enidroskem a že jim to šlo můžete posoudit sami. 

Pak šla na řadu naše Kesa, začaly jsme odložením s rušivými vlivy, chůzí u nohy, pak plazení, štěkání - tak osobité provedení povelu štěkej, kdy vám pes musí skočit až do obličeje, to asi abych jí lépe viděla a slyšela, jsem poznala až s ausíky. No a pak už jsme dělaly jen srandičky. 

S Karinkou jsme hlavně poblbly, protože po sobotním dlouhém výletě jsem ji nechtěla zapřahat na 100 %. To nedalo páníčkovi a přidal se také. 

Achilek s Corfem měli od cvičení oraz úplně, zato si všichni dohromady užili pořádného vyběhání zatímco my drbali, pili další kafíčko, předávali si recepty na různé specialitky, jakým bezesporu je paprikové pyré a u toho jsme se neskutečně bavili. Záchvaty smíchu nás neopustili ani při focení posledních společných fotek, po němž se náš slet rozprchl na pozdní oběd do svých domovů.

Více fotek z naší neděle si můžete prohlédnout ve Fotogalerii.


 

Fotografie