Carcassone Tolugo

Oblastní výstava Kelč 6.7.2016

Oblastí výstava Kelč 6.7.2016 (CZ)
Rozhodčí: Lozic Zeljko (SRB)

Naprosto úžasně zorgranizovaná maličká výstava v Kleči s obřím nádechem a hromady cen snad pro každého.

Výsledky:
QUIET STORM Carcassonne Tolugo "Texas" - třída štěňat- Velmi nadějný 1, BIS puppy male
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - mladých - Výborný 1, Vítěz třídy
ONE AND ONLY Carcassonne Tolugo "Sharon" - mladých- Výborná 1, Vítěz třídy
JUST THE WAY YOU ARE Carcassonne Tolugo "Jess" - vítězů- Výborný 1, Vítěz třídy
CAPRICE SWEET DARK of Crystal Lake "Karin" - veteránů- Výboná 1, res. BIS veterán
Odchovy:
NO MORE TEARS Carcassonne Tolugo "Baruška"- mezitřída- Vítěz třídy, Obslatní Vítěz

Na výstavy tohodle typu hlásím velice ráda, jelikož mívají velmi přátelskou atmosféru a kde jinde "oťukat" naše nejmladší než právě tady. Protože poplatky oproti národním a mezinárodním výstavám jsou tady opravdu za hubičku, přihlásili jsme hned 5 kousků z našeho TOLUGO týmu. Za kluky nás jel reprezentovat zatím nejmladší člen QUIET STORM aka Texas, který je ve spolumajetku s Michaelou Kutálkovou, potom Cider náš import z Ruska ve spolumajetku s CHS Majlia Miladou Vaněčkovou.
Jak Cider tak Texas se mi předváděli opravdu bezpoblémově, Cider už za sebou nějaké ty výstavy má a Tex ač byl poprvé, tak to vypadalo, že ví co a jak a že mu nemusím zbytečně moc napovídat. ;-) Oba kluci obrželi nádherné posudky od srbského rozhodčího, který se ani na "oblastce" nebál a využil širokou škálu zadavaných známek, padlo i několik dobrých.

Texasovi se na první výstavě až neuvěřitelně dařilo - Velmi nadějný 1, Vítěz třídy, Nejkrásnější štěně pes celé výstavy
Taky Cider se moc líbil, bohužel do závěrečných soutěží, ale nenastoupil  

 Za "holky" porvé na výstavě hned v mladých a v konkurenci nastoupila Sharon, poprvé ve vítězích Jess a Karin do veteránů vyrazila už podruhé. A všechny se velmi líbili. Sharon svou konkurentku porazila, a ač vypadla spíše jako holátko, rozhodčí upřednostnil stavbu těla před chlupy. Jess sama, předvedení sice žádná sláva, ale vzhledem k tomu, že výstava je náš trénink není se moc ani čemu divit. A Karinka s Nelinkou, to byla radost pohledět. Bylo vidět, že Karinka nezapoměla nic ze své výstvaní éry a pořád se cití jako dáma a výstavní kruh jí vyloženě sluší. :-)

     
     
     

V mezitřídě také nastoupila holčičk z našecho chovu, No More Tears aka Barborka, se svou majitelkou jsou čím dál více sehranější a nejen to dokázal ocenit i pan rozhodčí a holkám zadal vítěze třídy a v souoji s Jess i Oblastní Vítězku ! Máme velikou radost za holky ! Moc gratulujeme !