Carcassone Tolugo

Říjnový víkend 1.-2.10.2011

Naprosto skvělý víkend, plný ještě skvělejších zážitků, za který děkuji Míše a Míše. ;o) Spousty náhderných a akčních fotek najdete v článečku.

Sobota patřila tréninku výstav, poslušnosti a obran, neděle byla výstavní. Míša nafotila opět spousty nádherných fotek našich pracovitých australáčků v akci. Trénovat jsme byli na cvičíku v Ostravě Kunčicích. Je třeba někdy změnit plac, aby si pesani zvykali na různé prostředí a situace.
Nejdříve jsme si pocvičily poslušnosti a pak následovaly obrany, Chilly kousala asi po čtvrté v životě a musím jí pochválit, je to holčička šikovná a moc jí to baví, doufám, že jí to vydrží a budeme pokračovat ve stejném duchu.
Cody je už na obranách pokročilejší, kouše na rukáv, má pevné zákusy, obranu bere opravdověji a jde mu více než dobře. No a Hamička nastoupila na plac, jen tak, aby se neřeklo ( protože už jednou obranu zkoušela a nic jí neříkala), no a ona nám ukázala, jak moc se v ní pleteme. :o) Kousala dravě na plnou "hubu" a bojovala s figurantem co jí síly stačily. Všichni tři nám udělali obrovskou radost, jsou to prostě naši chupatí šikuláčci. :o)

Pár foteček z poslušností a obran Double Trouble "Chilly", All My Dreams "Hammy" a našeho chlapáka Born To Win "Codyho"

 


  DOUBLE TROUBLE CT "Chilly" v akci  
  Chilly a začáty chůze u nohy  
  ALL MY DREAMS CT "Hammy"  
  Hamička trénovala obrany poprvé a moc jí to šlo  
  dva zákusy na hadru a už mohla přejít na peška  
  BORN TO WIN CT "Cody"  
  Cody už je na obranách mazák, moc mu to jde  
  také v poslušnostech Cody vyniká, svědčí o tom už dvě složené zkoušky ZZO a ZOP  
     

Už se těším na další trénink.
Všechny fotky ze sobotního dne najdete u nás na RAJČETI. Moc za ně děkuji Míše Kutálkové.