Carcassone Tolugo

Speciální výstava KCHMPP Jasenie (SK) 11.9.2016

Speciálmí výstava KCHMPP Jasenie (SK) 11.9.2016
Rozhodčí: Constantinos Andreou (Kypr)

Výstavy pořádané slovenským klubem, který sdružuje naše plemeno, jsou pro mě jedny z nejpříjemnějších a nejpohodovějších výstav vůbec. Nejen, že se slovenský klub o své členy výborně stará, ale dokonce jednou ročně pořádá klubový víkend, kde si milovníci pejsků a dobrého jídla příjdou opravdu na své.

CIDER a REDY jako nejkrásnější pár výstavy.

Výsledky:
QUIET STORM Carcassonne Tolugo "Texas" - VN 1
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - V1, CAJC, JCC, BOJ a nový slovenský junior šampion
HOPEFUL Carcassonne Tolugo "Redy" - V1, CAC, Vítěz speciální výstavy, BOB, BEST IN SHOW

Cide + Redy nejkrásnější pár výstavy

Díky Simče, která mě vždy jednou za čas provětrá a "vytáhne" na nějakou tu výstavu, tahle byla opravdu až MEGA úspěšná.
Přijely jsme na místo už v sobotu, kde jsme měly zařízené ubytování, stravu a v podstatě celodenní program. Po dlouhé cestě jsme zašly provětrat smečku, na fotkám můžete kouknout, že si to opravdu užívali, myslím, že úplně stejně jako my dvě. :-) Sebou jsme vezly deset hafíků - já Redy, Ciderka, Texase, ti se vystavovali a na kukandu jsem měla malou Dollynku, dceru Mexika a Kiwi a naší novou malou bordeří slečnu Fly. Simča sebou vezla Haničku, Kibi, Marloše a Cofee jako ty výstavní a bišon Babynka, jela jako vynikající zahřívač nohou. :-)

Po "zničení" smečky jsme hafany napojily, nakrmily a ubytovaly a pak byla řada na nás.
Dětičky, Flyinka s Dollynkou se šly socializovat do víru akce my mohly konečně vydechnout a dát si taky něco na zub. :-)

V neděli ráno, jsme jen vyvenčily, přesunuly naše chlupatce ke kruhu a začali se připravovat na velkou neznámou v podobě velmi sympatického rozhodčího z Kypru. Po posouzení honáků ( ač tomu úplně nerozumím ) jsem si slibovala velmi zajímavou podívanou, protože pan rozhodčí opravdu všechny velmi důkladně prosahal, nejen chválil, ale také do posudků vypisoval "nedostatky" a musím říct, že jeho posuzování se mi velice líbilo.
Po dvou štěňátkách, ve třídě dorostu nastupoval náš Texas- QUIET STORM Carcassonne Tolugo vystavující se už jako ostřílený profík, moc se na něj těším ve třídě madých, kde už mu přibyde větší konkurence, tady na klubovce bohužel žádnou neměl. Nicméně krásný posudek nadmíru zahřál u srdíčka. Jen jsem v rychlosti přehodila Texíka za Cidera a i přes absolutní absenci chlupů jsem doufala ve vítězství ve třídě mladých, jelikož nám právě chybí jediný CAJC na dokončení slovenského junior šampióna krásy mladých a HURÁ ! Povedlo se, Cider konkurenta porazil a k titulu CAJC přidal ještě JCC ( čekatelství na klubového JCh.) a posléze také nejlepší mladý v plemeni, tedy BOJ.

Mezitřída psi nebyla, otevřená a šampiónů ano. Já měla leháro až do třídy otevřené fen, kde nastupovala naše REDY. Půl roku po dětech, né ještě v plné srsti, ale ve výborné kondici se vrací na nějaký čas zpátky do výstavních kruhů. A vrátila se přímo hvězdně a splnila mi jedno z mých dalších vysněných přání. Třídu vyhrála, tím postoupila další krůček blíže ke splnění šampiona, do toho jí chybí už pouze poslední CAC, přidala také CC, později v konkurenci šampionky a krásné Hanny z mezitřídy i nejlepší fenu v plemeni. WOW ! Máme doma Vítězku speciální výstavy ! O vítěze plemene tedy nastoupili Cider, Jenda SE a Redy, dva ze třech nejlepších v plemeni jsou mí ! Opravdu mám velikánskou radost a moc si vážím všech milých slov a gratulací - děkuji ještě jednou.

  Po dalším prověření v pohybu a statice si BOB odnáší MOJE REDY !!!!

Závěrečné soutěže začaly po pouze na oběd a v podstatě v každé kategorii krom absolutního vítěze se vybíralo pouze jedno místo. Za štěňátka ani za dorostence to aussík nebyl, v mladých se proběhnul Cider ze Simčou a moc jim to spolu slušelo, ale také odcházeli bez umístění, vyhrál krásný honák, kerý si odnášel zároveň i BEST IN SHOW III. V soutěži párů to na plné čáře rozjeli Redy a Cider a tuto soutěž i vyhráli ! A na BIS, kde nastupoval každý BOB z plemene, do kruhu jsme se pořádně ani nevlezli. Pan rozhdočí znova na všechny kouknul, hlavně na výraz a typ, a z té hromady krásných psů začal vybírat tři umístění.

3. místo  . . .  krásný mladý autralský honácký pes, . . . 2.místo . . .  srdcovka pana rozhodčího a bostonský teriér, . . .  a BEST IN SHOW ovčák australský !!!!!!!!! Můj první BIS, můj další splněný sen s holčičkou, která nese naše jméno, jméno TOLUGO ! Děkuji Redy !

A velké děkuji patří také Simče, a také Míše za vynikající péči o Texase ! Všechny tyhle úspěchy jak jinak než na štěstí nosících SHOW LEADS BY DEE. Děkuji

Za fotky z kruhu a skvělou společnost na výstavě bych chtěla moc poděkovat holkám Šimkovic - díky ! Všechny fotky z našeho pohodového víkendu najdete TADY.