Carcassone Tolugo

Větřkovice 19. - 25.8.2007

Jakmile jsem dorazila z výstavy v Bratislavě domů, rychle jsem se sbalila, vyzvedla zbytek smečky a "nafasovala" mou šestiletou sestřičku Simonku a vydala jsem se směr Větřkovice.
 

V Agility kempu ve Větřkovicích jsem byla poprvé a byla jsem hodně napnutá jak to tam bude vypadat a co nás tam vlastně čeká. Musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapená - okolo kempu nebyla ani známka civilizace, jen samé lesy, louky, pole a rybník, což jsem uvítala nejen já, ale hlavně mí psi. 

Složení tábora, co se týče plemen , bylo dost pestré - 3 ausící, malý labradorek, několik německých ovčáků, 2 velcí japonští psi, 5 portugalských vodních psů, pekinéz, pitbul, boxer, podhalaňský ovčík, 4 kavalíři, 2 skotští teriéři, jezevčík dva kříženci a hlavně briardi - vždyť to byl "briardí" tábor :o)

Celou dovolenou jsme si všichni pořádně užili a věnovali se zdokonalování nejen psů, ale i psovodů. Cvičila se poslušnost, handling, agility i obrany a nebylo nic s čím by si mí hafíci neporadili ...
No a po práci jsme se chodili schladit do nedalekého rybníka. Někdy jsme šli po dvou, někdy níc bylo jedenáct, zkrátka záleželo jen na tom, kdo se chtěl přidat.
 


Týden utekl jako voda, rozloučili jsme se s partou starých i nově nabytých přátel a vyrazili na cestu domů. Už teď se těším na další prázdniny :o))

 

 

Fotografie