Carcassone Tolugo

Vytrvalostní zkouška 15.5.2016

V neděli jsme si šli s pesanama zkusit zase něco nového.

Vytrvalostní zkouška mě lákala již dlouhou dobu, minimálně 3 roky. Ale bohužel mi vždy přišlo do cesty "něco", kvůli čemu jsem své plány musela odložit.

Vytrvalostní zkoušky jsou pořádány pod záštitou BOXER klubu ČR, kdy má pes prokázat, že po 20km běhu, je schopný a ochotný spolupracovat dál se svým psovodem bez známek fyzické únavy či jiných zdravotních obtíží. U nás se konají se vždy na podzim a jaro. Na podzim 2014 jsem původně měla také naplánováno jít, ale zase to dopadlo jinak, a tak já sice nebyla, ale zkoušku s manželi Kollárovými složila alespoň Torinka. A letos už jsme se tomu nevyhla. :-) Konečně vše klaplo a já se mohla zúčatnit. Původní plán byl sice sjiný, že pojedu já s manželem a každý si vezmeme jednoho pejska, ale tohle taky úplně nevyšlo. A tak konečné rozhodnutí padlo, že jedu klidně i sama a spiska si vezmu obě. :-)

Musím říct, že Mexiko i Redy byli úžasní. Šlapali vedel kola, jako kdyby jezdili denně. Mexiko díky bohu po dvou kolech pochopil, že občúrávat za jízdy fakt není dobrý nápad a pak už jsme se mohli věnovat naplno jen jízdě.

Myslela jsme si, že největší utrpení to bude pro mě, ale nakonec jsem byla sama velice překvapená a rozhidnutá, že příště jdu zase. :-)

Výsledky:
JUST WHAT I NEEDED Carcassonne Tolugo "Mexiko" - Splnil
HOPEFUL Carcassonne Tolugo "Redy" - Splnil