Carcassone Tolugo

Zkouška BH - 5.9.2009

ZKO Mariánské Hory
Rozhodčí: Vladimír Košťál
poslušnost - 54 bodů (max. 60 b.), celková známka OBSTÁL


 

Máme za sebou další úspěch a to v podobě další složené zkoušky - je třeba okolí ukázat, že australák není jen perfektním společníkem a psem výstavním, ale také sportovcem.

S Achilďou jsme tentokrát skládali zkoušku podle mezinárodního zkušebního řádu a to BH. Ráno to vypadalo, že nám dá počasí pěkně zabrat, nepříjemně mrholilo, ale než se vrátila zbylá část zkouškařů ze stop, začalo už vykukovat sluníčko.

Co se týče mého stresu, už jsem na tom byla o trochu lépe - sice jsem večer nemohla usnout, oči jsem měla jako baterky, a ráno vykouřila během tří hodin skoro celou krabičku cigaret, a pak pro změnu chytla běhavku :o), ale pozoruji na sobě jisté zlepšení. :o) Naše labradoří parta nás v tom nenechala a přijela podporovat už od samého rána, což mi určitě taky přidalo na klidu. :o)

Jinak Achilles si to celé "odchodil" skoro vzorně, ale to by opravdu nebyl on, aby si něco nevymyslel. Místo odložení za pochodu vleže se panáček odložil ve stoje a ač jsme tento cvik opravdu nikdy necvičili tvářil se u něj jako profesionál. :o)

Speciální cviky byli absolutně bez problémů, protože ve městě se jakžtakž chovat umíme.

Ještě bych chtěla poděkovat Simči čtyřtlapkové, protože bez ní bych se, díky mému stresu, na zkoušku odhodlávala dalšího půl roku :o)))

 

Fotografie