Carcassone Tolugo

CAC Zabrze (PL) 9.10.2016

CAC Zabrze (PL) 9.10.2016
Rozhodčí: Dorota Paź (PL)

Výsledky:
QUIET STORM Carcassonne Tolugo "Texas" - VN1, Nejlepší dorost
Triplemoon HOT APPLE CIDER "CIDER" - Výborný 1
HOPEFUL Carcassonne Tolugo "Redy" - Výborná 1, CWC, Nejlepší fena v plemeni, BOB, BEST IN GROUP

Odchovy:
Border kolie - AT REAL PEARL Carcassonne Tolugo "Perry" - Výborný 1, CAJC, Nejlepší mladý v plemeni a BOS

I když tady každý rok skoro mrzneme, každý rok se tady vracíme. Nejspíše to bude způsobené relativní blízkostí od domova. :-) A možná taky tím, že tady každý rok "něco urveme" - 2015 BIG II pro Tori, 2014 BIG III pro Kiwi, 2013 BIS Junior a BIG II Tori, BIS II pro Redy, 2012 BOB pro Debbie, pár ročníků jsme chyběli, ale 2007 tím jsme začali a bylo to BIS III puppy  pro Karinku. Tak nejspíše pro to, mě tam podvědomě stále něco táhne. :-)

Tentokráte jsme si dali jízdu ve složení Andrea s Perrym ( naším bordeřím odchovancem ), Míša s Texasem, já s Redy a Ciderem a sebou jsme přibrali Andreu s královským pudlem Bastienem.

" Účastníci zájezdu "

 Protože borderky i australáci byli v jednom kruhu mohla jsem být v centru dění a koukat tak i nejen na mé srdcové plemeno, ale mohla jsem se učit a dívat na posuzování border. Jako první šli do kruhu právě bocky, a úplně první nastupoval Perry v konkurenci s hnědobílým psem z české chs. Tréninku s Perrym jsmemoc neměli, tak i proto jsme ho měla "plné ruce", ale na to, že to byla naše premiéra si myslím, že jsme to spolu dali víc než obstojně. Perry konkurenta porazil, první vítězství ze třídy mladých + CAJCe, stejně jako nejlepšího mladého v plemeni a nakonec ještě nejlepšího psa opačného pohlaví si odnáší náš černobílý puberťák. Na první výstavu v mladých slušný výčet.

AT REAL PEARL Carcassonne Tolugo "Perry" - 12 měsíců

Po borderkách hned nastupovali australani a jako první želízko v ohni Texas, sice opět sám ve třídě, nicméně se paní rozhodčí líbil tak moc, že mi po posouzení všech australáků řekla, že kdyby mohla okamžitě zadá vítěze plemene právě jemu. :-) Tahle slova mě vždy obrovsky jako chovateĺku potěší a doufám, že se jeho výstavní "kariéra" bude rozvíjet stejně slibně jako začala. Navíc předvádět ho v kruhu je pro mě vyloženě radost.

QUIET STORM Carcassonne Tolugo "Texas" - 7 měsíců

Cider v kruhu trošku zlobil, stál sice jak panenka, chuť spolupracovat měl obrovskou, možná až moc velkou a tak místo svého hezkého pohybu předvedl spíše přískoky a paní rozhodčí naše snažení ocenila pouze známkou V1. Ale nevadí, není všem dnům konec a tak toho polského juniora dojedeme prostě příště. :-) Stejně si myslím, že nám to v kruhu moc slušelo. :-))))

 
Triplemoon HOT APPLE CIDER "Cider" - 12 měsíců

Redy jako jediná "holčičí" soutěžící nastoupila do třídy sama, konkurentka nedorazila. Krásný posudek od paní rozhodčí prověření v pohybu a mohla nastoupit fene z mezitřídy o porovnání o nejlepší fenu v plemeni. Po krátkém prověření v pohybu vyhrává Redy ! Nastupje fena z mladých, žádný pes titul nedostal, a tu také "poráží" i odnáší si titul BOB.  Moc děkuji paní rozhodčí za tak krásné ocenění pro naše odchovy, jsme na ně opravdu neskutečně hrdá.

HOPEFUL Carcassonne Tolugo "Redy" - 3,5 roku

Je pro mě něco neskutečného rozběhnout se s Redy v závěrečném kruhu a myslím, že velký dojem udělala i na paní rozhodčí Annu Dzidt (PL), která Redy ocenila příčkou nejvyšší BEST IN GROUP !!!! Moc děkujeme !!!

Děkuji i holkám za skvělý výlet ! Díky !

Na všechny fotky se můžete podívat u nás na rajčeti - fotila Andrea Lepková, moc děkuji ! ZDE